Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
GoodBoy napisał(a):Inaczej za chwile ustawi się ktoś z megafonem w równie ruchliwym miejsca, albo np. przed kościołem i będzie nawalać jaka ta raligia jest popierdolona, a Witold będzie pierwszym, który go do paki będzie chciał wsadzić. Dokładnie! Obraza uczuć religijnych :lol2:
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Zależy czy będzie to robił w sposób kulturalny, a nie gudbojowy, to niby czemu?
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
51
Wracając do tematu przyjaźni gejowsko-damskich, mam pytanie do Goodboya: czy uważasz iż geje (przyjaciele kobiet) z powodu swojego nastawienia do kobiet są lepsi od heteroseksualnych mężczyzn (okrutnych i bezdusznych, widzących w kobietach jedynie źródło rozkoszy) ?
PS. Stwierdzenia w nawiasach to nie moje myśli tylko LGTB-owska propaganda Gudboja.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Xeo95 napisał(a):Wracając do tematu przyjaźni gejowsko-damskich, mam pytanie do Goodboya: czy uważasz iż geje (przyjaciele kobiet) z powodu swojego nastawienia do kobiet są lepsi od heteroseksualnych mężczyzn (okrutnych i bezdusznych, widzących w kobietach jedynie źródło rozkoszy) ? Nie wiem w czym miałbym być lepszy? Nie czuję się tak. Jeśli chodzi o relacje przyjecielskie, dla wielu kobiet czysta przyjaźń możliwa jest tylko z gejem, ewentualnie z heterykiem, gdzie wzajemnie są dla siebie seksualnie odrażający. W pozostałych przypadkach przyjaźń też jest możliwa, jednak w mniejszym lub większym stopniu "narażona" jest na seksualny podtekst, a w przypadku przyjaźni między dwoma heteroseksualnymi kobietami, narażona jest na inne elementy. Oczywiście od tych reguł istnieją potwierdzające je wyjątki.
Przykłady z życia:
1) Porównując zachowanie moich koleżanek przy mnie i przy facetach, a nawet innych kobietach, obserwuję oczywiste różnice. Tylko przy mnie są najbardziej rozluźnione i swobodne.
3) Moja najlepsza koleżanka z pracy omawia ze mną tematy, o których nigdy nie dyskutuje z facetami i bynajmniej nie chodzi tu o kosmetyki i ciuchy, ale np. zwierzenia z pewnych aspektow seksu, uczuć, relacji damsko-męskich.
Xeo95 napisał(a):PS. Stwierdzenia w nawiasach to nie moje myśli tylko LGTB-owska propaganda Gudboja. Wypraszam sobie. To twoje słowa i twoja propaganda, a z pierwszym nawiasem się zgadzam
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
149
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
koneser napisał(a):Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku Nigdy nie myślałeś, że homoseksualiści to "normalni" faceci. Nie udawaj, kogo chcesz nabrać?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Reputacja:
39
Koneserze.
Gocek miewa wizje.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Nie cierpię tego bluźniącego rozumowi kłamstwa, jakoby kobiety lubiły gejów, no chyba, że głupie szmaty z gminu, bo jak wiadomo, gmin rozumowi bluźni.
Sami geje brzydzą się kobiet, bo gdyby było inaczej woleliby igrać z ich wilgotnymi narządami płciowymi, niż z obsranymi dupami swoich "wesołych" kumpli.
Z przyrodniczego punktu widzenia gej jest dla kobiety wart tyle co nic, bo ani kopulować nie chce, ani się ciężarną nie zajmie, ani ewentualnym przychówkiem.
Jedyny argument gejostwa w tej sprawie stanowią amerykańskie seriale wtłaczające zakompleksionym babom z gminu, że gej to przyjaciel kobiety, bo można z nim posiedzieć w maseczce, albo pod kopulastą suszarką u fryzjera.
Nie wierzę, by ktokolwiek w miarę lotny dał się nabrać na takie brednie.
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Geje zostają przyjaciółmi desperatek.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
koneser napisał(a):Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku A coś złego jest we fiutach i kawusiach?
:p
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
"we fiutach"?
chyba "w fiutach".
Mam Cię, Wefiucie.
Reputacja:
39
We wszystkim jest coś złego kiedy jest jedyną namiętnością życia.
Reputacja:
60
Palmer Eldritch napisał(a):"we fiutach"?
chyba "w fiutach".
Mam Cię, Wefiucie.  A mówisz 'w wtorek', czy 'we wtorek'?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
"we wtorek"
"w fiucie"
a nie: "w wtorek", "we fiucie", Kurpioku! :lol2:
Wiozłeś kartofle "w fiacie", czy "we fiacie"?
Reputacja:
60
Palmer Eldritch napisał(a):"we wtorek"
"w fiucie"
a nie: "w wtorek", "we fiucie", Kurpioku! :lol2:
Wiozłeś kartofle "w fiacie", czy "we fiacie"? Dlaczego zatem 'we wtorek', ale 'w fiucie' twoim zdaniem?
Powiesz:
a1. w fabryce,
a2. we fabryce?
Albo:
b1. w firmie,
b2. we firmie?
Czy też:
c1. w formie,
c2. we formie?
Oczywiście, że a1, b1 i c1.
Gdyby po "f" znajdowała się spółgłoska (framuga, flek, frak, wtorek), to należałoby użyć przyimka "we".
Tymczasem "fiut", podobnie jak "firma", "firanka", "fabryka", "fasola", "figa", "filar", "forma", po "f" ma samogłoskę i dlatego właściwym przyimkiem jest "w".
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561
Kim na litość boską jest "gmin" w Polsce w XXI wieku?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Iselin napisał(a):Kim na litość boską jest "gmin" w Polsce w XXI wieku?
Tym samym, co w XIX i XX.
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561
Aha. Zawsze dobrze wiedzieć, co masz na myśli, kiedy tak elegancko określasz mnie, Rojzę i pewnie jeszcze parę innych użytkowniczek forum.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
|