Liczba postów: 12,429
Liczba wątków: 91
Reputacja:
890
Może nie zmyśla. Psychotyk nie odróżnić tego co się stało od tego co mu choroba podsuwa. :-D
Sebastian Flak
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Gocek napisał(a):Na szczęście coraz mniej licznych  Taa, tak miało też być z Anitą Błochowiak, działaczką partii, która postawiła sobie za cel spoufalać się środowisku gejowskiemu.  Można coś zatuszować, ale to nie zniknie. Mówi się, że na zachodznie tolerancja dla homo jest większa. Można nawet w to uwierzyć patrząc na wiadomości polityczne stamtąd docierające. Ale to szybko pryska gdy się włączy internet i byle youtuba.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Witold napisał(a):Czy komuś jeszcze ta historia wydaje się jakaś taka... zmyślona? Ja sam bym w to nie uwierzył, jakbym mi ktoś powiedział  W zachowaniu tych ksieży nie widzę nic złego, bo w dupie mam te sektę i życzę jej jak najgorzej, tym niemniej ich postępowanie zburzyło we mnie wyidealizowany obraz duchowieństwa, którego nabrałem za sprawą katofaszyzmu będąc jeszcze dzieckiem.
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Witold napisał(a):Czy komuś jeszcze ta historia wydaje się jakaś taka... zmyślona?
Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:
Gwoli ścisłości, nie robiłem tego z księżmi odprawiającymi msze. Oni byli młodzi, mieli wtedy po 20-kilka lat. Z tego co widziałem to większosć ksieży odprawiających msze stanowią obleśne stare utuczone dziady. Niech nikt mnie nie posądza o to, że ja z takimi cokolwiek w łóżku robiłem.
Reputacja:
890
I ty myślisz że by się od dawna nie chwalił tym że "kleche przeleciał"? Toż to byłby dowód koronny na hipokryzję KK. Krótkoś tutaj to i jeszcze naiwny.
Sebastian Flak
Neuromancer dołączył do dyskusji z genialną i jakże "wiarygodną" sugestią, więc zrobiło się ciekawie  , Prosimy o świadectwo! Czy uważasz, że polscy duchowni nie uprawiają seksu z mężczyznami?
Reputacja:
890
Nie znam wszystkich, jakąś część być może. Wątpię jednak w twoje przygody.
Sebastian Flak
Wątpić to można w bożków. Twój problem w teraz omawianej kwestii polega na tym, że nie masz żadnych podstaw. Jak zwykle kulawo u ciebie z logiką
Reputacja:
890
Podstaw do czego?
Sebastian Flak
Powątpiewania. Na takiej zasadzie to ja mogę podważyć każdy z 1682 postów, które wypociłeś na tym forum.
Neuromancer napisał(a):jakąś część być może. A to "być może" to już po przestudiowaniu linków Mario, jakichś innych (jak tak to prosimy podaj źródła), czy po raz n-ty założyłeś sobie odgórnie wniosek z dupy wzięty?
Reputacja:
890
Śmiało. Najlepiej zacznij od podważania wątków konkursowego  i np. "czy bez chrześcijaństwa nie ma cywilizacji". Życzę miłego podważania
Sebastian Flak
Nie mierz mnie swoją miarką, bo ja twoich marnych chwytów nie stosuję, tylko na chwilkę wczułem się w twoją "logikę", co by obnażyć twoją indolencję
Reputacja:
890
I voila. Tak oto GB obalił wszystko co mógł.
Sebastian Flak
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Mario napisał(a):Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:
To co "ssie klecha" mnie nie interesuje. Wątpliwe wydaje się jest świadectwo GoodBoya. Jego swobodne chwalenie się przygodami seksualnymi trąci kolejną prowokacją, a już tym bardziej kiedy ich treść jest tak wygodna dla jego opcji (politycznej, żeby nie było wątpliwości).
GoodBoy jest tak stereotypowy, że aż trudno wierzyć, że prawdziwy...
GoodBoy napisał(a):Twój problem w teraz omawianej kwestii polega na tym, że nie masz żadnych podstaw. Jak zwykle kulawo u ciebie z logiką
Nie mamy żadnych podstaw, żeby wierzyć w chociaż jedno twoje słowo.
Oczywiście Witoldzie, że chwalę się tym bardziej, zwłaszcza i przede wszystkim po to, by dojebać sekcie kk. Przynajmniej w tym jednym się zgadzamy. Takimi faktami nie wypada się nie chwalić
@neuromancer
Nie obaliłem, tylko teraz obnażyłem konkretnie twoją indolencję.
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Witold napisał(a):GoodBoy jest tak stereotypowy, że aż trudno wierzyć, że prawdziwy... Stereotypy często mają w sobie jakiś rdzeń prawdy. Także stereotyp mówiący o tym iż geje są jak pierdolące się zwierzęta pewnie ma w sobie nie mało prawdy. Ma to z resztą potwierdzenie w informacjach dotyczących wskaźnika zachorowań na choroby zakaźne przenoszone drogą płciową. Te środowisko jest rezerwuarem wszelakiego syfu chorobowego. Także kwarantanna wskazana.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Reputacja:
890
A w jaki sposób? Twierdząc że podważysz wszystko a nie podważając nic? :lol2:
Sebastian Flak
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Mario napisał(a):Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:
Bredzisz jak opętany.
Tylko co setny mężczyzna jest homoseksualistą. Wśród duchownych ten odsetek jest oczywiście niższy, bo wybierają oni specyficzny, "nieziemski" styl życia.
Niższy? Raczej wyższy i to znacznie  Homo jest więcej gejów wśród facetów niż lesbijek wśród kobiet, więc nie tak znowu co setny, chyba, że miałeś na myśli ogół homo, ale 1% to i tak mocno zaniżone dane. Tym niemniej rozmawiamy tu teraz o duchownych-księżach-klerykach, etc, a ich jest bankowo więcej niż gejów wśród facetów, bo stan kapłański to doskonały sposób na ukrycie się, a jednocześnie znalezienie sobie miejsca wśród mnóstwa potencjalnych towarów
|