To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
No to chyba oczywiste dla każdego kto nie ma nasrane do głowy, że odsetek osób uprawiających jakikolwiek seks (lub "seks") jest niższy wśród ludzi zobowiązujących się do zachowania wstrzemięźliwości, niż wśród całej reszty świata, która takich zobowiązań nie podejmuje.
Odpowiedz
Tak teoretycznie być powinno wg. zasad sekty kk, ale że ludki mają te zasady w dupie to potem tyłki są na ostrym chodzie Język Przecież wstrzemięźliwość/celibat to jedna z lepszych ściem w tej instytucji, która nie rozumie seksualności człowieka. Równie dobrze mogliby wprowadzić zakaz oddychania i odnieśliby podobny sukces.
Odpowiedz
Jeśli ten trend dalej się utrzyma to władze powinny zastosować jakąś formę kwarantanny:
http://www.cdc.gov/nchhstp/newsroom/docs...7-2010.pdf

W końcu osoby z tego rezerwuaru mogą rozprzestrzeniać wirusa poprzez inne formy przenoszenia niż płciowe. A liczba nowych zakażeń w tym środowisku lawino rośnie w porównaniu do reszty społeczeństwa.
Homo zagrażają już nie tylko kulturowo lecz czysto fizycznie poprzez stanowienie bazy dla zarazy chorobowej.
Moje propozycje:
Wysoki mur, baszty ze strażnikami, medycy w maskach i kombinezonach ala zagrożenie radioaktywne. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Tak teoretycznie być powinno wg. zasad sekty kk, ale że ludki mają te zasady w dupie to potem tyłki są na ostrym chodzie Język Przecież wstrzemięźliwość/celibat to jedna z lepszych ściem w tej instytucji, która nie rozumie seksualności człowieka. Równie dobrze mogliby wprowadzić zakaz oddychania i odnieśliby podobny sukces.

Nie bredź.

Zakaz oddychania jest niemożliwy do utrzymania.
Zakaz współżycia seksualnego jest.

Wiem, że dla Ciebie kutasy są jak powietrze, ale zrozum, że nie każdy tak ma.
Odpowiedz
Cytat:Tylko co setny mężczyzna jest homoseksualistą.
Skąd masz takie dane?
A co z mniemaniem, że homoseksualistów jest <>5% w społeczeństwie.
Co dwudziesty, Palmerze. Nie co setny!
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Zakaz oddychania jest niemożliwy do utrzymania.
Zakaz współżycia seksualnego jest.
W teorii, a praktyka:

- katole się pierdolą przed ślubem
- kler się pierdoli wbrew celibatowi

Wstrzemięźliwość jest możliwa, ale w praktyce tylko u niewielkiej części populacji.

Palmer Eldritch napisał(a):Wiem, że dla Ciebie kutasy są jak powietrze, ale zrozum, że nie każdy tak ma.
Kutasy są super, ale nie są jak powietrze. Moje porównanie było nieco na wyrost, żebyś lepiej pojął o co kaman Uśmiech
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Skąd masz takie dane?
Co dwudziesty, Palmerze. Nie co setny!

Co setny. Ostatnio przeprowadzono wszechstronne badania Australijczyków. 5 czy 10% to zwykła propaganda.

Jesteś pewien, że co dwudziesty Twój rówieśnik ze szkoły jest pedziem? :lol2:
Odpowiedz
Ja sądzę, że co 10-15 facet to gej lub co najmniej bi. Potwierdzają to niektóre statystyki i potwierdza mi się to z własnych obserwacji. U kleru ta statystyka jest oczywiście z wcześniej omawianych względów znacznie wyższa. Oczywiście homofoby, chcąc nas marginalizować będą pieprzyły, że jest nas tylko 1% i ani jednego więcej, a najlepiej to jak mniej Duży uśmiech
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Skąd masz takie dane?

Zapewne to, że sam nazwałeś to mniemaniem, a nie faktem.

Skoro nawet dla zwolenników lgbt jest to tylko mniemanie, to my "homofoby" tym bardziej nie będziemy się tym przejmować ;-)
Odpowiedz
http://zdrowie.dziennik.pl/nowotwory/art...istow.html

Takie wyniki można łatwo wytłumaczyć. Wśród gejów panuje np. 17-krotnie większe ryzyko wystąpienia raka odbytu. Do tego rozpowszechnione w tym środowisku AIDS
wiąże się często z zachorowaniami na mięsaka kaposiego i inne nowotwory.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):http://zdrowie.dziennik.pl/nowotwory/art...istow.html

Takie wyniki można łatwo wytłumaczyć. Wśród gejów panuje np. 17-krotnie większe ryzyko wystąpienia raka odbytu. Do tego rozpowszechnione w tym środowisku AIDS
wiąże się często z zachorowaniami na mięsaka kaposiego i inne nowotwory.

To wina homofobów.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):To wina homofobów.
Jasne, że tak. W końcu "gay bowel syndrom" uznano za pejoratywny. Uśmiech
NN
Odpowiedz
Witold napisał(a):Zapewne to, że sam nazwałeś to mniemaniem, a nie faktem.

Skoro nawet dla zwolenników lgbt jest to tylko mniemanie, to my "homofoby" tym bardziej nie będziemy się tym przejmować ;-)
Wiedziałem... W Der Spiegel napisano, że gejów jest 2,7% populacji, a lesbijek 3,5%.

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-18818115.html

Lesbijek więcej niż gejów? Zawsze sądziłem, że jest ich mniej.
Palmer zmobilizował mnie do szukania danych.
Więc już fakt, a nie mniemanie, Witoldzie. Uśmiech
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Fakt prasowy. Naprawdę jest Was bardzo niewielu. Góra 1%.

Bo to żadna orientacja, tylko określając po socjologicznemu, patologia społeczna (odstępstwo od normy).
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Do tego rozpowszechnione w tym środowisku AIDS
Babtiste zapomniał napisać, że chodzi o HIV a nie AIDS, ale przecież Babtiste nie musi się w niczym orientować, żeby klepać swoje bujdy na resorach. Tak samo zapomniał wspomnieć, że HIV jest również "rozpowszechniony" u przedstawicieli jego heteroseksualnej kasty. Po co miałby również wspomnieć o tak drobnym szczególiku, jak to, że dane nt zakażeń HIV dotyczą tzw. ryzykownych kontaktów seksualnych, a więc seksu bez gumki, osób niewyedukowanych nt. prewencji chorób przenoszonych drogą płciową? Uśmiech

nonkonformista napisał(a):Lesbijek więcej niż gejów? Zawsze sądziłem, że jest ich mniej.
Co statystyka to inne dane, ale prawie zawsze jest to więcej niż chciałyby nasze homofoby, które powtarzają jak mantrę, że jest nas tylko 1% Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Babtiste zapomniał napisać, że chodzi o HIV a nie AIDS,
O niczym nie zapomniałem. Może cię oświecę, ale mięsak kaposiego u zarażonych wirusem hiv to już poważny objaw wystąpienia choroby AIDS. Powinieneś o tym wiedzieć bo należysz do grupy wysokiego ryzyka a wielce prawdopodobne, że sam szerzysz wirusa biorąc pod uwagę twoje posty świadczące o rozwiązłości seksualnej i licznych partnerach seksualnych w środowisku gejowskim.
GoodBoy napisał(a):Tak samo zapomniał wspomnieć, że HIV jest również "rozpowszechniony" u przedstawicieli jego heteroseksualnej kasty.
Dane mówią same za siebie. W środowisku homoseksualnym zarażonych hiv jest najwięcej. Tam liczba nowych zakażeń wzrasta najszybciej. Odsyłam ponownie do linka z danymi federalnej agencji rządu USA.
NN
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):O niczym nie zapomniałem.
No i czego kłamiesz? Nie napisałeś, że HIV jest również rozpowszechniony u heteryków. Dlaczego tego nie zrobiłeś? Czy manipulacje są już na stałe zintegrowane z twoją niechęcią do homo?

Baptiste napisał(a):Dane mówią same za siebie. W środowisku homoseksualnym zarażonych hiv jest najwięcej. Tam liczba nowych zakażeń wzrasta najszybciej. Odsyłam ponownie do linka z danymi federalnej agencji rządu USA.
Ogółem zarażonych hiv jest w Europie najwięcej heteryków, a sama licytacja na to kogo jest więcej nic nie zmienia z faktu, że hiv jest rozpowszechniony u przedstawicieli każdej orientacji, a więc również twojej ulubionej nieskazitelnej i jedynie słusznej. Deal with it.
Odpowiedz
Cytat: W Der Spiegel napisano, że gejów jest 2,7% populacji, a lesbijek 3,5%
No to razem jest was 6,2%!
Duży uśmiech

Odpowiedz
idiota napisał(a):No to razem jest was 6,2%!
Duży uśmiech
Czyli nawet więcej niż 5%.:>
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Wiedziałem... W Der Spiegel napisano, że gejów jest 2,7% populacji, a lesbijek 3,5%.

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-18818115.html

Lesbijek więcej niż gejów? Zawsze sądziłem, że jest ich mniej.
Palmer zmobilizował mnie do szukania danych.
Więc już fakt, a nie mniemanie, Witoldzie. Uśmiech

No dobra..

Der Spiegel napisał(a):Das Ergebnis der Studie verblüfft: Die Zahl der Homosexuellen ist wesentlich geringer, als der modische Schwulentrend suggeriert. Nur 1,3 Prozent der befragten Männer und 0,6 Prozent der befragten Frauen gaben an, schwul beziehungsweise lesbisch zu sein.

Google Translate napisał(a):Wyniki badań zaskoczony, że liczba homoseksualistów jest znacznie niższa niż modny gej tendencja sugeruje. Tylko 1,3 procent mężczyzn i 0,6 procent badanych kobiet mówi się gejem lub lesbijką. Dalsze 2,8 procent mężczyzn (kobiety: 2,5 procent), że był biseksualny.

Jako homoseksualnych identyfikuje się 1,3% mężczyzn i 0,6% kobiet.

Czyli wychodzi na ok 1% populacji, tak jak pisał Palmer ;-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości