To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Rojza Genendel napisał(a):
A jeśli koniecznie macie ochotę wyszczególniać wady i zalety poszczególnych praktyk seksualnych, to można robić to w specjalnie utworzonym subforum.
Bardziej pasuje do tego nie to całe subforum lecz dział nauka gdzie można omówić jakie udokumentowane ryzyko chorobowe niosą za sobą praktyki, o których mowa była między innymi w tym temacie.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Nawet największy ruski zakapior w końcu ustępuje Duży uśmiech

Cytat:Specjalnie na czas igrzysk w Soczi, które odbędą się w lutym, Rosja zawiesi antygejowskie prawo zakazujące tzw. propagowania homoseksualizmu wśród nieletnich. Oznacza to, że olimpijczyk czy kibic będą mogli bez obaw spacerować za rękę z kolegą po Soczi, nie obawiając się więzienia, grzywny czy deportacji. Władze Rosji zdecydowały się na to, po tym, jak zagraniczna prasa opisała swoje obawy dotyczące bezpieczeństwa osób homoseksualnych, które przyjadą do Rosji na igrzyska.
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci...oczi_.html
Odpowiedz
Spokojnie. Potem odda w dwójnasób.
Odpowiedz
GB napisał(a):W pipie mam wypowiedzi tego dobrodzieja. Wygląda na sympatycznego staruszka, stylizuje się na Gandalfa z Władcy Pierścieni i jeszcze chyba nie powiedział złego słowa nt. gejów, ale to nie jest powód, bym przed nim klękał i mu laskę robił.

A dlaczego ci to przyszło do głowy ? :roll:
Zaczynasz od tego co masz w pipie a kończysz na tym co chciałbyś mieć w ustach ?
Podświadoma treść ?

nonkonformista napisał(a):O fantazmatach? Na pewno. Rzeczywistość czasem bywa nudna. Dlatego jak się nie ma weny twórczej, trzeba ją sobie jakoś ubarwić. :razz:

Spotkajcie się z GB i Schizoscryptem w rzeczywistości, może sobie ubarwicie trochę życia Język

Rojza Genendel napisał(a):
A jeśli koniecznie macie ochotę wyszczególniać wady i zalety poszczególnych praktyk seksualnych, to można robić to w specjalnie utworzonym subforum.

To nie jest prawdą, to jest kącik adoracji gdzie nie można zbyt krytycznie odnieść się do czegokolwiek bo inaczej WON.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):A dlaczego ci to przyszło do głowy ? :roll:
Zaczynasz od tego co masz w pipie a kończysz na tym co chciałbyś mieć w ustach ?
Podświadoma treść ?
Metafora Uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):I dlatego subforum zdechło... Nie sądziłem, że będzie służyło do ujawniania ohydnych perwersji. Niezdecydowany
To raczej w swojej idei nie miało polegać na propagowaniu katolickiego seksu i krytykowaniu wszystkiego co wykracza poza te pseudonaukę... Niezdecydowany
Odpowiedz
A co to jest katolicki seks?
Dlaczego o czymkolwiek bym napisał staje się to zaraz katolickim?

Myślisz, że jestem papieżem? :lol2:

Zrozumiałem na czym polega lewa palmeromania ostatnich dni.
Nie potrafię powiedzieć, czy to świadoma zmowa, czy po prostu macie taki instynkt. Uznaliście po prostu, że trza na głowie stanąć i sprowokować mnie, żebym kurwami rzucał na prawo i lewo, bo dławi Was nowy porządek na forum.

Ale kurwa nieeee, nie udało się! :rotfl:
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):A co to jest katolicki seks?
Dlaczego o czymkolwiek bym napisał staje się to zaraz katolickim?
Taki, który nie dopuszcza niczego więcej poza seksem dopochwowym bez prezerwatywy. Skoro skrytykowałeś rozmowy toczące się na subforum tzn, że w jakiś sposób wpisujesz się w katoideologię nt. seksualności człowieka, a to mi się właśnie kojarzy z krytykowaniem rozmaitych technik łóżkowych. Subforum nie miało polegać na tym, że ktoś sobie nagle przyjdzie i będzie moralizował kogoś innego za to, że lubi to, czy tamto.
Odpowiedz
@Palmer
Zmień "Prezes Rady Wszechświata" na "Papież Rady Wszechświata" to antyklerykały będą mogły jeszcze bardziej się wczuć w Anty-Palemrową krucjatę Język
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
GoodBoy. Dobra, dobra. Była umowa, że nie opisujemy szczegółów tego, co tam pisano, więc dajmy sobie spokój.

Tak czy siak, było tam znacznie perwersyjniej, niż zezwala "norma".

Jaka norma? Moja. Uśmiech

CreatedMind napisał(a):@Palmer
Zmień "Prezes Rady Wszechświata" na "Papież Rady Wszechświata" to antyklerykały będą mogły jeszcze bardziej się wczuć w Anty-Palemrową krucjatę Język

Nie mogę samodzielnie niczego zmieniać. Rada Wszechświata działa na zasadzie jednomyślności.
Odpowiedz
No właśnie, może powinieneś w końcu sobie uzmysłowić, dyskutując z innym, że twoje normy zaczynają się i kończą na czubku twojego nosa Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No właśnie, może powinieneś w końcu sobie uzmysłowić, że twoja norma zaczyna się i kończy na czubku twojego nosa Uśmiech

Wtedy byłaby pryszczem a nie normą.
Odpowiedz
Twoje normy nie dotyczą innych ludzi Uśmiech
Odpowiedz
No i jak będziesz na czubku jego nosa i cie pierdolnie on w ten "pusty dekiel" to może uświadomisz sobie ze nie tylko to co się zaczyna i kończy na czubku twojego nosa ma znaczenie. Język
-Konfucjusz
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Twoje normy nie dotyczą innych ludzi Uśmiech

Dotyczą, bo nie są wyłącznie moje. Uważam, że podziela je znacznie więcej ludzi, niż Twoje. Przynajmniej między Odrą a Bugiem i od Bałtyku po Tatry.
Odpowiedz
Ale wciąż nie dotyczą innych ludzi. Ja np. twoje normy mam w pipie i doskonale się z tym czuję. Co mi po tym, że Ty sobie powiesz co dla ciebie jest dobre, a co złe? Uśmiech
Odpowiedz
Ciekawe, czy kiedy wygłoszę zdanie "ludzie normalnie mają jedną głowę" to to będzie moja czy cudza norma...
Mam wrażenie że relatywizacja norm do osobników jest nonsensem.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Ciekawe, czy kiedy wygłoszę zdanie "ludzie normalnie mają jedną głowę" to to będzie moja czy cudza norma...
To raczej dotyczy budowy anatomicznej. A GoodBoy odnosi się do norm moralnych, zachowań seksualnych, konkretnie homoseksualizmu?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Zachowania seksualne są tak samo rzeczywiste jak budowa fizjologiczna organizmu.
To, że X% ludzi ma pięć palców u lewej ręki jest tak samo niezależne od czyjegoś osądu, jak to, że Y% się masturbuje albo Z% zbiera znaczki.
Nie wiem czemu sterasz się tego nie zrozumieć.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Zachowania seksualne są tak samo rzeczywiste jak budowa fizjologiczna organizmu.
Zgadza się.
Cytat:To, że X% ludzi ma pięć palców u lewej ręki jest tak samo niezależne od czyjegoś osądu, jak to, że Y% się masturbuje albo Z% zbiera znaczki.
W podręcznikach do anatomii, człowiek ma jedną głowę. W podręcznikach do psychologii (seksuologii), występuje również orientacja homoseksualna. To jest norma, niezależna od czyjegoś osądu.
Cytat:Nie wiem czemu sterasz się tego nie zrozumieć.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:W podręcznikach do psychologii (seksuologii), występuje również orientacja homoseksualna.
Z pewnością, ale ja pisałem o medycynie czyli nauce, a nie o psychologicznej szarlatanerii. To poważna różnica.
Cytat:Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Twoich słów.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości