Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Adam_S napisał(a):Odpowiedź jest prosta - zachodnie lewactwo to ci, których lewactwo wschodnie (oryginalnie sam Lenin) nazywa "pożytecznymi idiotami".
Nie ma już lewactwa wschodniego, ulotniło się jak dym rozwiany przez wiatr. Co do zachodnich pożytecznych idiotów to oni rzecz jasna pozostali, tylko ze teraz są pożyteczni dla kogoś innego.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Tych, którzy nie wiedzą chciałbym poinformować, że Fizyk, po konsultacjach zgodził się usunąć poprzednią prowokacyjną ankietę exodima, zmieniając ją na dostosowaną bardziej do naszej rzeczywistości, a więc aktualnego dyskursu społeczno-politycznego nt. praw homoseksualistów w Polsce.
Zachęcam do udziału w ankiecie
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Berzerker napisał(a):Ciekawe że takich "protestów" nie było np. w Pekinie, tylko tam, gdzie się im na to w miarę pozwala... :roll: Dlatego przy całej niechęci do lewicy to jednak ta przedwojenna posiadała pewną klasę. W imię swoich ideii ryzykowali skończeniem na jakimś krawacie Stołypina, itp. Dzisiaj "męczennikami" nowej lewicy są goście, których zamknięto na 24 za udział w paradzie. :lol2:
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
GoodBoy napisał(a):Tych, którzy nie wiedzą chciałbym poinformować, że Fizyk, po konsultacjach zgodził się usunąć poprzednią prowokacyjną ankietę exodima, zmieniając ją na dostosowaną bardziej do naszej rzeczywistości, a więc aktualnego dyskursu społeczno-politycznego nt. praw homoseksualistów w Polsce.
Zachęcam do udziału w ankiecie  Fizyk: WIN! Exodim: FAIL!
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Gocek napisał(a):Fizyk: WIN! Exodim: FAIL!  Ja proponuję jak najszybciej wprowadzić jakiś przepis o ochronie języka polskiego na tym forum, bo zaraza przyniesiona przez cobrasa rozprzestrzenia się coraz bardziej.
Nowa Zelandia dołącza dziś do rosnącej grupy krajów, które dopuszczają małżeństwa homoseksualne. W pierwszym dniu nowo obowiązującej ustawy, ślub zaplanowało 31 par.
http://www.tvn24.pl/pierwsze-malzenstwa-...033,s.html
Liczba postów: 4,318
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
No to już ten pan z kozą na smyczy nie będą długo czekać na swoją kolej
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 7,737
Liczba wątków: 102
Reputacja:
33
Kwestia czasu a poradzimy sobie z genderofobią i specjofobią
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
zefciu napisał(a):Ja proponuję jak najszybciej wprowadzić jakiś przepis o ochronie języka polskiego na tym forum, bo zaraza przyniesiona przez cobrasa rozprzestrzenia się coraz bardziej. Przyspiesza.  . Nie było cobrasa i też używało się tu offtopu zamiast pozatemacia, EOT zamiast KT, tl;dr zamiast zd;nc btw zamiast przy okazji, imo zamiast wmo itd. itp.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 631
Liczba wątków: 4
Podobnie jak używało się qed zamiast cnd, etc. zamiast itd*...
warbarbye napisał(a):Podobnie jak używało się qed zamiast cnd, etc. zamiast itd*...
Zaiste. I nonkonformista doskonale rozumie o co chodzi. W sumie musi się w biedaku gotować. Z jednej strony nonkonformista-polonista chciałby takiemu Gockowi w ryj strzelić za nieużywanie składni. Z drugiej nonkonformista-gej musi się z nim solidaryzować.
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Seth napisał(a):.
Szkoda tych porządnych, nie lewackich homoseksualistów, kiedy w skutek przejęcia zachodu przez islam zostanie na nich dokonana rzeź.
A po czym muzułmanie będą rozpoznawać lewicowych czy lewackich gejów od prawicowych?:lol2:
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
teresa124 napisał(a):A po czym muzułmanie będą rozpoznawać lewicowych czy lewackich gejów od prawicowych?:lol2: Po niczym. Ale lewicowych Sethowi nie szkoda.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
nonkonformista napisał(a):Przyspiesza. . Nie było cobrasa i też używało się tu offtopu zamiast pozatemacia, EOT zamiast KT, tl;dr zamiast zd;nc btw zamiast przy okazji, imo zamiast wmo itd. itp.
Jest coś w stwierdzeniu, że każdy niehetero musi mieć jakiś obszar totalnego konserwatyzmu. Ja zaczynam tak mieć ze sztuką. Czytam "O Sztuce" Gombricha, jestem na etapie Michała Anioła i czuję się trochę tak jakbym docierał do końca książki. Swoją drogą genialna jest.
Reputacja:
60
El Commediante napisał(a):Jest coś w stwierdzeniu, że każdy niehetero musi mieć jakiś obszar totalnego konserwatyzmu. Ja zaczynam tak mieć ze sztuką. Czytam "O Sztuce" Gombricha, jestem na etapie Michała Anioła i czuję się trochę tak jakbym docierał do końca książki. Swoją drogą genialna jest. Dzięki za polecenie. Wypożyczę i przeczytam.
Jutro mam parę spraw do załatwienia na mieście, to wstąpię i po tę książkę. Mam nadzieję, że będzie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
nonkonformista napisał(a):Dzięki za polecenie. Wypożyczę i przeczytam.
Jutro mam parę spraw do załatwienia na mieście, to wstąpię i po tę książkę. Mam nadzieję, że będzie.
Tylko ostrzegam, że to cegła. No i zależy które wydanie. Jest chyba już dwudzieste. Te dawniejsze są połowę chudsze, a tego najnowszego może nie być, albo będzie za kaucją.
Reputacja:
60
El Commediante napisał(a):Tylko ostrzegam, że to cegła. No i zależy które wydanie. Jest chyba już dwudzieste. Te dawniejsze są połowę chudsze, a tego najnowszego może nie być, albo będzie za kaucją. Na razie nie wypożyczę. Katalog elektroniczny jest do 26 sierpnia zamknięty.
No nic. Poczekam chwilę. Nie pali się.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Czego chce od nas Goodboy?
Jakie deklaracje z naszej strony sprawiłyby, że przestałby mieć żale?
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Jakbyśmy tu zaprzysięgli, że na Grodzką zagłosujemy...
19.08.2013, 20:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.08.2013, 09:51 przez GoodBoy.)
Palmer Eldritch napisał(a):Czego chce od nas Goodboy?
Jakie deklaracje z naszej strony sprawiłyby, że przestałby mieć żale? Niczego od Ciebie nie chcę. Nie mam tu do nikogo żalu, poza Kiryłem
-----------------------------------------------------------------------------
Ten buraczany spasiony pasztet myśli, że którykolwiek gej chciałby mieć z nim cokolwiek wspólnego w temacie łóżkowym :lol2: Kijem bym go nie dotknął, a w szatni miałbym totalnego flaka....
http://wyborcza.pl/1,75478,14462749,Jan_...tuje_.html
|