To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Hastur anorektyczku niedokarmione dziecię nie sil się z tym zastraszaniem, bo uciekałbyś jak mały piesek przed KAŻDYM znanym mi gejem i zresztą przed każdym heterykiem również. Po publikacji twojej postury twoje słowa naprawdę stracily jakąkolwiek moc. Teraz to jest już tylko jedna wielka żenua i polewka.

Śmierć Szczurów napisał(a):Czyli jednak:
To nie jest mój cytat, tylko twoje schizy, dlatego za tę zagrywkę leci report Uśmiech

Reszta twojego wyrzygu - zlewka, bo tylko masz jeden wielki ból dupska i powtarzasz wkółko to samo jak katarynka. Żeby mnie zabawić musisz napisać coś nowego, a najlepiej ad meritum tematu, w którym się znajdujesz, zamiast tylko spamować swoimi problemami.
Odpowiedz
Twoja indolencja intelektualna i tchórzostwo zostało już wystarczająco wykazane i udokumentowane, więc daruję sobie ciąg dalszy.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
:rotfl: Nie wiem czy tylko mnie to śmieszy ale podejrzewam, że nie. Napisz coś jeszcze ciekawego o mnie.
Odpowiedz
Nic ponad to co widziałem w twoich postach, a następnie skonfrontowałem z brutalną rzeczywistością :] Niestety wczoraj czar prysł hasturku ;(
Odpowiedz
Skonfrontowałeś z brutalną rzeczywistością? No chyba nie. Kolega lejący cię kutasem po czole to jeszcze nie brutalna rzeczywistość Duży uśmiech
Odpowiedz
Z innego tematu, co by tam nie ciągnąć offtopa:

Marcin_77 napisał(a):A wiesz, że można się fajnie bawić, kolegować a nawet przyjaźnić bez pierdolenia o "sprawach światopoglądowych"? Nie, no wkurzasz....
Kiedyś - być może nieopacznie - napisałem, że bardzo lubię kolegę nonkomformistę - strzeliłeś mi sążnisty referat jak to ja, homofob udaję "gay-friendly" aby się komuś podlizać.
Lubię też Kirylla - bardzo miły gość.

Zdziwisz się teraz.

Lubię trochę i ciebie - bo spoza tego chrzanienia o LGBT czasami przebłyska wizerunek faceta, który jednak ma tu i tam poukładane, no i jest uparty w swoich dążeniach, a to się dziś liczy.
Przyznać jednak musisz, że zdarzy Ci się napisać na forum niemiłe rzeczy dla homo. I to nie takie niemiłe na zasadzie, że się z czymś nie zgadzasz, tylko okrawające o poniżenie i obrażanie. Potem stwierdzisz, że kogoś lubisz. Wyobrażasz sobie spojrzeć nam prosto w oczy? Jedynym usprawiedliwieniem byłoby to, że robisz to nieświadomie, nie zdajesz sobie sprawy z wypowiadanych często słów. Wbrew pozorom jestem osobą wrażliwą i doszukuję się głębi zanczenia wielu słów i kontekstów. Jestem biczowaty tylko dla niereformowalnych homofobów. Dla gejów i normalnych heteryków jestem do rany przyłóż Język

[Obrazek: Kot-w-butach.jpg]
Odpowiedz
zefciu napisał(a):No coś takiego można wywnioskować z wypowiedzi exodima. Chyba że nie kumam.
Byłoby to dziwne, bo wydawał mi się człowiekiem rozsądnym.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
@zefciu, nonk

Nie pisałem nigdzie o karaniu kogoś za to, że jest homoseksualistą.
KKK 2358 napisał(a):(...)Powinno się traktować te osoby [homoseksualistów - przyp.] z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji.
Ludzi należy traktować tak samo, z szacunkiem, natomiast czyny ludzkie sprzeczne z Porządkiem należy dezaprobować, a osoby siejące zgorszenie i dekadencje - zlikwidować z przestrzeni publicznej.

Homoseksualiści winni są uznać własną przypadłość za słabość i walczyć z nią, a przynajmniej starać się zachować czystość moralną w oczach społeczeństwa. W żadnym wypadku nie powinni atakować Porządku, co niestety bardzo często czynią i dlatego karać ich jest obowiązkiem każdego o Porządek dbającego.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Brawo, brawo, brawo. Zabrzmiało jak z ambony.
Czytając takie rzeczy, coraz mniej dziwię się różnym GoodBoyom. Gdyby ktoś bredził o czystości moralnej i przypadłościach w kontekście mojego związku, byłabym naprawdę bardzo niemiła.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Exodim jest niespełnionym katolikiem, więc nie może inaczej. Poza tym kolejność była odwrotna - najpierw Chłoptaś zaczął się popisywać na forum, a później Exodim coraz dalej osuwał się w otchłań katolicyzmu.Oczko
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Exodim jest niespełnionym katolikiem, więc nie może inaczej. Poza tym kolejność była odwrotna - najpierw Chłoptaś zaczął się popisywać na forum, a później Exodim coraz dalej osuwał się w otchłań katolicyzmu.Oczko
Widzę, że śledzisz na bieżąco Duży uśmiech

To katolickie podejście jest świetne. Szanujemy cię bardzo, ale masz żyć po naszemu. Czyli w samotności do końca życia. Względnie związać się z osobą przeciwnej płci i zniszczyć także jej życie. A w przestrzeni publicznej obowiązuje KKK, który jest, jak powszechnie wiadomo, źródłem prawa w Polsce.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Szczęśliwy Exodim to taki mój mały projekt badawczy.:p Sorry, Exodim.:lups:
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):...później Exodim coraz dalej osuwał się w otchłań katolicyzmu

Epickie zdanie Uśmiech Samo sformułowanie "otchłań katolicyzmu" wymiata Uśmiech

PS. Ciekawe, czy Exodim bierze pod uwagę, że kiedyś jego "Porządek" może zostać wywrócony do góry nogami (może w genach zacznie się coś pieprzyć i homoseksualiści będą stanowić większość..?)? Uśmiech
Odpowiedz
exodim napisał(a):Homoseksualiści winni są uznać własną przypadłość za słabość i walczyć z nią, a przynajmniej starać się zachować czystość moralną w oczach społeczeństwa. W żadnym wypadku nie powinni atakować Porządku, co niestety bardzo często czynią i dlatego karać ich jest obowiązkiem każdego o Porządek dbającego.
Tak jak napisała Iselin, niespełnione marzenia. I całkowicie nierealne w wolnym, demokratycznym ustroju. To co napisałeś kłóci się z prawodawstwem. Sam nie jesteś niebezpieczny, jednakże twoje poglądy są niebezpieczne. To co tu uprawiasz to mowa nienawiści, nawoływanie do totalitaryzmu, skrajna homofobia, maślane oczy do praktyk aspołecznych i zamach na Prawa Człowieka. Na szczęście bezkarnie możesz tę propagandę uprawiać wyłącznie w internecie, choć i to powinno być ci ukrócone. Jako homoseksualista mogę sobie w Polsce żyć otwarce i "obnosić się" całkowicie w takim samym stopniu jak hetero. Co więcej, mogę nieśc i niosę dobrą nowinę o LGBT, propagując wolność, otwartość, róznoroność, akceptację, normalność homoskesualnej orientacji. I choćbyś się zesrał nic z tym nie zrobisz.

Naprawdę bardzo ci się w klepkach poprzestawiało, bo to twoja propaganda jest w Polsce na cenzurowanym, nie moja. I to ty prędzej doczekasz się konsekwencji swoich działań. Jak rozumiem stąd aż taki ból dupy Uśmiech
Odpowiedz
Hastur napisał(a)::rotfl: Nie wiem czy tylko mnie to śmieszy ale podejrzewam, że nie. Napisz coś jeszcze ciekawego o mnie.

Ja akurat mogę zrozumieć ze GB traci środki w rozmowie z myszką bo sam poznałem osobiście co to jest za uczucie kiedy jakiś pacan się zawiesza i się powtarza jak upośledzony.
W takim przypadku najpierw się śmiejesz z głupoty danego pacana i jego braku trafności ale w końcu po przeczytaniu tego samego po raz setny ręce opadają i jedyne co pozostaje do zrobienia to ignorowanie smrodu...
W moim przypadku chodziło o powtarzanie ze jestem głupi a tutaj widzę już co-najmniej trzeci wpis od wczoraj gdzie myszka powtarza jak zawieszona płyta ze Gb to tchórz...
Prawda czy nie prawda ? Nie wiem.
Ale skoro pochodzi to z ust tego manipulacyjnego szczura to ja z tego nie mogę się śmiać.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Naprawdę bardzo ci się w klepkach poprzestawiało, bo to twoja propaganda jest w Polsce na cenzurowanym, nie moja.

KKK jest na cenzurowanym? :lol2:
Odpowiedz
exodim napisał(a):KKK jest na cenzurowanym? :lol2:
Krk jest krytykowany. Natomiast ty uprawiasz propagandę nienawiści, a ta w PL jest mocno na cenzurowanym i jeśli identyfikujesz się z Krk to szkodzisz jego wizerunkowi, ponieważ Krk nie uprawia tego co ty, wbrew temu co sugerujesz. Twoje wypociny są daleko bardziej posuniętą pozakatolicką propagandą.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Krk jest krytykowany. Natomiast ty uprawiasz propagandę nienawiści, a ta w PL jest mocno na cenzurowanym i jeśli identyfikujesz się z Krk to szkodzisz jego wizerunkowi, ponieważ Krk nie uprawia tego co ty.
W którym miejscu uprawiam mowę nienawiści i co to takiego jest?
W którym miejscu złamałem przepisy polskiego prawa?
Okaż to lub zamilcz.
Odpowiedz
Nie zamierzam milczeć, zwłaszcza w obliczu tak ohydnego propandysty nienawiści jak ty. Nie udawaj jelenia, wszyscy już zauważyli w którym miejscu i wszyscy ci na to zwrócili uwagę http://www.ateista.pl/showpost.php?p=556...count=4994 I nie zarzuciłem ci tylko mowy nienawiści, ale też inne rzeczy, takie jak szkodzenie wizerunkowi Krk oraz wzdychanie do ustroju totalitarnego, a także zamach na Prawa Człowieka.
Odpowiedz
Oczywiście karać należy ostracyzmem, wykluczeniem ze społeczności i dezaprobatą działań - przegniłe jabłko należy jak najszybciej usunąć ze stosu, aby nie dać zarazić reszty. Gwoli wyjaśnienia.

To samo, słowo w słowo, głosi KNW i KKK.

kronopio napisał(a):PS. Ciekawe, czy Exodim bierze pod uwagę, że kiedyś jego "Porządek" może zostać wywrócony do góry nogami (może w genach zacznie się coś pieprzyć i homoseksualiści będą stanowić większość..?)? Uśmiech

Porządek zawsze będzie jeden, nienaruszalny. To czy kroczyć, jako ludzkość, będziemy w zgodzie z nim, czy nie, to już nie tylko ode mnie zależy.
Na razie problemem jest zalew hord obcej, barbarzyńskiej, nomadzkiej kultury i wrogowie wewnętrzni naszej Cywilizacji, będący albo agentami nowego "porządku", albo pożytecznymi idiotami barbarzyńców z pustyni.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości