Liczba postów: 4,318
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
51
Łoś napisał(a):EH -Ekipa Humor  Ekipa Homoseksualizm
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
Xeo95 napisał(a):Ekipa Homoseksualizm  O :lol2:
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Oj, bo się zrobi Ekipa Horror...
Liczba postów: 5,936
Reputacja:
10
Ekipa Homofob
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Liczba postów: 5,511
Liczba wątków: 41
Reputacja:
25
Przykro mi ale będę musiał tę sielską atmosferę zaburzyć. Czy ktoś może zweryfikować czy informacja z obrazka poniżej jest prawdziwa. Pamiętajcie że w żaden sposób nie chcę atakować środowiska a jedynie tego konkretnego człowieka.
EH
03.09.2013, 16:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2013, 16:57 przez GoodBoy.)
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
To żaden trans, ani pedofil. Homofoby od razu podchwyciły robić burzę. Zapewne o to mu chodziło.
Znalazłem coś takiego (news z dzisiaj):
Cytat:Pytacie mnie co rusz, czemu nie robię nic w sprawie tekstów, jakie pojawiły się na mój temat na kilku małych serwisach o przechyle prawicowym. No to Wam powiem.
Po 1. Takie „akcje” powtarzają się co 2-3 lata. Ktoś sobie o mnie przypomni i próbuje w ten sposób sobie publicyty zrobić. Tak jak teraz jeden z nowych serwisów, który myśli, że w ten sposób się wybije. Moja reakcja tylko podbijałaby im oglądalność. Brak reakcji podbija oglądalność mnie.
Po 2. W zasadzie nie napisali nieprawdy. Cytowanie mojego bloga jest w sumie okej – wszak coś tam kiedyś napisałam i się teraz tego nie wstydzę. Kiedy poszukiwałam swojej tożsamości i myślałam, że jestem hetero, potem że jestem gejem, potem że jestem transseksualistką, potem że pedofilem, potem że osobą aseksualną… Nie wstydzę się tego, że tak wyglądał mój rozwój, moje dochodzenie do punktu obecnego. Dziś wiem, że wcale nie jestem żadną z tych osób.
http://duzyformat.blog.pl/
Wychodzi na to, że konserwa po raz n-ty obnaża swoje niecne metody walki z LGBT. I tyle w temacie.
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
51
Xeo95 napisał(a):Ekipa Homoseksualizm  Naprawdę nikt wcześniej na to nie wpadł?
Skywalker napisał(a):http://img844.imageshack.us/img844/2299/04yx.jpg GB, a co z danymi statystycznymi w.pierwszym akapicie?
Reputacja:
10
Tajemnicą poliszynela jest fakt, że ten cały "ruch LGBT" to wspaniała przystań dla pedofilów (i nie tylko zresztą, dla innych -filów również), lgną tam jak muchy do gówna. I być może po to zostało to stworzone. Bo sam "pedofil" to wiadomo, nie obroni się. Ale już "gej-transgender-efebelofil-pedofil" i do tego "aktywny działacz"- nie do ruszenia
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Skywalker napisał(a):Czy ktoś może zweryfikować czy informacja z obrazka poniżej jest prawdziwa.
Niestety wasz najlepszy analityk się zbanował :/
Liczba postów: 1,959
Cytat:Poproszony przez “Rz” o skomentowanie słów Bertone i jego krytyków Massimo Intravigne, włoski socjolog, filozof i pisarz związany z Akcją Katolicką, wskazuje, że środowiska gejowskie wybiórczo i tendencyjnie cytują badania Jenkinsa. – Po pierwsze wskazują one, jak powiedział w Chile kardynał Bertone, że nie istnieje związek między celibatem a pedofilią, bo wśród żonatych duchownych pedofilów jest więcej niż wśród księży katolickich – mówi Intravigne. – W USA o wykorzystywanie seksualne nieletnich oskarżono prawie tysiąc księży, a skazano niewiele ponad 50. Skazanych za to samo przestępstwo nauczycieli wychowania fizycznego i trenerów, w większości żonatych, było natomiast aż 6 tysięcy. Z tych badań wynika też, o czym geje milczą, że 80 proc. pedofilów skazanych w USA to homoseksualiści. Wśród skazanych za pedofilię księży stanowią oni 90 proc. Zdaniem rozmówcy “Rz” na te dane powoływał się kardynał. Świadczą one, że Kościół miał problem raczej z homoseksualistami niż z pedofilami.
(...)
"Władze kościelne nie uważają, aby do ich kompetencji należało wysuwanie ogólnych twierdzeń o charakterze specyficznie psychologicznym czy medycznym, co do których odsyłają naturalnie do prac specjalistów i badań prowadzonych właśnie w tej materii.
Źródło.
Cały czas mamy do czynienia z zaprogramowana dobrze finansowana akcją z nakręconymi LGTB w roli hunwejbinów.
Co do "uczonych" badań to tylko przypomnę:
http://ateista.pl/showthread.php?p=559318#post559318
Zastraszyć, zakrzyczeć wywołać ostracyzm społeczny. Trzeba naprawdę odwagi dla przeciwstawienia się.
@Gladiator
Podane źródło mówi w kwestii "wiarygodności" samo za siebie. Już choćby fakt utożsamiania geja = pedofil jest kompromitacją słów autora, który to napisał. Pedofilia nie ma związku z orientacją, czego dowodzi podawane wczoraj przeze mnie stanowisko PTS. Pedofilia polega na preferowaniu niedojrzałych cech dziecka, a nie byciu gejem, czy hetero. Dla pedofilów nie jest istotne jakiej płci są ich ofiary. Istotna jest niedojrzałość płciowa. Za takie szkalujące artykuliki jak zacytowałeś, powinno się wytaczać sprawy sądowe.
Marcin_77 napisał(a):Tajemnicą poliszynela jest fakt, że ten cały "ruch LGBT" to wspaniała przystań dla pedofilów (i nie tylko zresztą, dla innych -filów również), lgną tam jak muchy do gówna. I być może po to zostało to stworzone. Bo sam "pedofil" to wiadomo, nie obroni się. Ale już "gej-transgender-efebelofil-pedofil" i do tego "aktywny działacz"- nie do ruszenia  Jezcze gdybyś to wykazał to byłoby dobrze. Póki co wytaczasz bardzo poważne oskarżenie, pomawiając środowisko w oparciu o blog jakiegoś kolesia z pewnością nie-lidera, który sobie coś napisał na blogu parę lat temu będąc nastolatkiem. Dawno wyklarował, że nie jest ani gejem, ani transem, ani pedofilem, ani nawet hetero, zaś katoprawica co kilka lat wyciąga te zaszłości w formie newsów celem manipulacyjnego ataku na całe środowisko i jeszcze robienia z tego kolesia "lidera LGBT". Nie wiem jaką moje środowisko LGBT miałoby być "przystanią dla pedofilów", skoro wszyscy homo, których znam gardzą i potępiają pedofilię. Jesteśmy raczej dla nich paszczą lwa, albo jaskinią groźnego niedźwiedzia, a nie przyjazną przystanią.
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Reputacja:
10
GoodBoy napisał(a):Nie wiem jaką moje środowisko LGBT miałoby być "przystanią dla pedofilów", skoro wszyscy homo, których znam gardzą i potępiają pedofilię. Jesteśmy raczej dla nich paszczą lwa, a nie przyjazną przystanią. No, to faktycznie jest argument nie do zbicia....
Marcin_77 napisał(a):No, to faktycznie jest argument nie do zbicia.... To jest argument odpierający twoje pomówienia, których nie wykazałeś. Atakując w ten sposób środowisko atakujesz również mnie, ponieważ jestem członkiem tej społeczności. Więc warz swoje słowa, kiedy następnym razem przyjdzie ci do głowy pomawiać LGBT o "przyjazność dla pedofilów". Tym samym oskarżasz mnie o sympatyzowanie/chronienie/obronę pedofilów.
Liczba postów: 1,854
Reputacja:
86
Xeo95 napisał(a):a co z danymi statystycznymi w.pierwszym akapicie? Kiedyś czytałem badania, które wykazywały, że pedofile, pod względem swoich preferencji, są w 1/3 heteroseksualni, w 1/3 biseksualni, w 1/3 homoseksualni.
Tutaj wyniki są podobne, choć na małej próbie, więc mniej precyzyjne:
http://psycnet.apa.org/journals/abn/106/2/331/
Oczywiście to nie świadczy o homoseksualistach. To jest wyłącznie charakterystyka pedofilów.
Inne badania z kolei wykazywały pewien niedorozwój umysłowy pedofilów (niekoniecznie intelektualny, może być też emocjonalny). Niewykluczone zatem, że ich popęd kieruje się w stronę dzieci, ponieważ sami są dziecinni (infantylni), a dzieci często lubią spędzać czas z innymi dziećmi. W związku z tym może najbezpieczniej byłoby nie oddawać dzieci pod opiekę ludzi, którzy sami robią wrażenie dziecinnych pod jakimś względem.
Mało jest danych pozwalających wyciągać wnioski, więc to tylko taki wstępny pomysł.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Liczba postów: 1,977
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Marlow napisał(a):Tyle że ja akurat nie do twoich cech personalnych piłem, tylko do osławionych już na tym forum stwierdzeń postaci "Ja i LGBT to jedno. Co ja twierdzę (tj GB) jest zgodne absolutnie z tym co mówi LGBT".:lol2:
Tego chyba się nie będziesz wypierał...chociaż znając życie...
Idąc tą drogą to każdy kto zgadza się z KRK jest papieżem.
:lol2:
Marcin_77 napisał(a):Lubię Gówno, Bo Tak - łaaaaachachachachachachachachachaaa!!!!!  Bo miliony much nie mogą się mylić.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
manas napisał(a):Idąc tą drogą to każdy kto zgadza się z KRK jest papieżem. Raczej katolikiem.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 1,977
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zatem GB nie może być liderem.
Tylko dlatego, że zgadza się z LGBT.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
|