To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
GoodBoy napisał(a):Ideologia jest wpisana w to co mówimy nam medycyna nt. homoseksualizmu i orientacji seksualnej w ogóle. Witoldy chcą to przyćmić, by móc dalej jechać po niezbywalnej cesze człowieka.

Czyli przyznałeś, że to:

Cytat:To zacznijcie krytykować z innych powodów. Wówczas mniejsze będą szanse na to, że ktoś wam zarzuci homofobię.

... jest nic nie wartym, demagogicznym pustosłowiem.

Cytat:Może tak byśmy nam dali spokój i zaczęli krytykować dla odmiany nie wiem ludzi z zielonym kolorem oczu za to, że mają zielony kolor oczu?

Nie przypominam sobie, żebym kiedyś krytykował homoseksualistów za to, że są homoseksualistami, więc wyssałeś sobie to z palca i tylko potwierdzasz to, co napisałem.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nie przypominam sobie, żebym kiedyś krytykował homoseksualistów za to, że są homoseksualistami, więc wyssałeś sobie to z palca i tylko potwierdzasz to, co napisałem.
No to prosty teścik dla Witolda - jesteś za małżeństwami dla homoseksualistów?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No to prosty teścik dla Witolda - jesteś za małżeństwami dla homoseksualistów?

Nie, to jest teścik dla GoodBoya - skutkujący kolejnym potwierdzeniem tego, co napisałem. To jest pytanie o ideologię LGBT, a nie o homoseksualistów. GoodBoy tego po prostu nie odróżnia.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nie, to jest teścik dla GoodBoya - skutkujący kolejnym potwierdzeniem tego, co napisałem. To jest pytanie o ideologię LGBT, a nie o homoseksualistów.
Czyli jednak krytykujesz homo za to, że są homo Smutny

Seth napisał(a):Nie, skąd takie przypuszczenie? Mówię o rzeczywistości propagandy. A tam istnieje rozróżnienie na patologiczne heteryckie rodziny i homoeksualne dobre naturalne i postempowe.
O kurwa, jednak dobrze że na zlocik się nie wybieram. Rodziny homo nie są postępowe, ponieważ one były są i będą w społeczeństwach niezależnie od tego, czy jest dla nich prawna regulacja w danym kraju. Moment, w którym Seth o nich usłyszał nie jest momentem się ich pojawienia w świecie, bo ten Sethie nie kręci się wokół twojego noska. Postęp polega tutaj wyłącznie na ich zauważeniu przez państwo i równym traktowaniu nie tylko homo rodziców, ale także ich dzieci.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Czyli jednak krytykujesz homo za to, że są homo Smutny

Nic takiego nie miało miejsca poza umysłem GoodBoya. A z urojeniami się nie dyskutuje.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nie, to jest teścik dla GoodBoya - skutkujący kolejnym potwierdzeniem tego, co napisałem. To jest pytanie o ideologię LGBT, a nie o homoseksualistów. GoodBoy tego po prostu nie odróżnia.

No, ale wg tej ideologii homo mają brać ślub a więc ich dotyczy.
Równie dobrze mógłbyś napisać, że ideologia KRK by pary hetero brały ślub nie dotyczy tychże par.
Jakieś zaćmienie księżyca czy co?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nic takiego nie miało miejsca poza umysłem GoodBoya. A z urojeniami się nie dyskutuje.
Skoro nie chcesz, by geje brali śluby tzn, że krytykujesz ich za to, że są homo, bo przecież parom hetero nie odmawiasz tego prawa, czyż nie?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Skoro nie chcesz, by geje brali śluby tzn, że krytykujesz ich za to, że są homo

Nie, nie krytykuję.

Nic takiego nie miało miejsca poza umysłem GoodBoya. A z urojeniami się nie dyskutuje...
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nie.
Dlaczego?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Skoro nie chcesz, by geje brali śluby tzn, że krytykujesz ich za to, że są homo, bo przecież parom hetero nie odmawiasz tego prawa, czyż nie?

Może w ogóle nie zawierać ślubów to tez jest jakieś wyjście i dla hetero i dla homo.;-)
Odpowiedz
Witold napisał(a):Nie, nie krytykuję.

Nic takiego nie miało miejsca poza umysłem GoodBoya. A z urojeniami się nie dyskutuje...

Innymi słowy krytykujesz fakt zaistnienia takich ślubów i im jesteś przeciwny.
Z jakiego powodu?
Bo to ślub homo.
Czemu homo nie mogą brać ślubów?
I tu jak mniemam powinna nastąpić krytyka homo - bo są tacy i siacy.
Definicję małżeństwa już tu przerabialiśmy i nie ma nic o płci.
Więc?
Biblia?
Tam chyba nic nie ma o ślubach homo.

teresa124 napisał(a):Może w ogóle nie zawierać ślubów to tez jest jakieś wyjście i dla hetero i dla homo.;-)
Jestem za.
Duży uśmiech
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Dlaczego?

Dlatego, że tak nie jest.
Odpowiedz
Dlaczego nie jest?
Uśmiech

Odpowiedz
Witold napisał(a):Dlatego, że tak nie jest.
Nie pytam o znaczenie słowa "nie" tylko o twoją argumentacją za nim stojącą. Rozumiem, że się wymigujesz od odpowiedzi?
Odpowiedz
Dlatego, że tego co insynuuje GoodBoy, nie ma w tym co napisałem, ani nie wynika to z tego, co napisałem. Nie zamierzam się tłumaczyć z czyichś urojeń.

manas napisał(a):Innymi słowy krytykujesz fakt zaistnienia takich ślubów i im jesteś przeciwny.
Z jakiego powodu?
Bo to ślub homo.

Już wielokrotnie o tym pisałem. "Małżeństwo homoseksualne" to coś jak "biały Murzyn". Nie chce mi się powtarzać.
Odpowiedz
Istnieją murzyni chorzy na bielactwo, no i w tym wypadku masz Michaela Jacksona.
Uśmiech
Jest zatem to możliwe.
Lecz zrozumiałem, że chodzi Tobie o oksymoron.
Tylko w definicji nadal nie ma nic o płci.
Tak na prawdę nie jest to możliwe z powodu jednego zdania w prawie, które można zmienić.
Uśmiech

Odpowiedz
Witold napisał(a):Dlatego, że tego co insynuuje GoodBoy, nie ma w tym co napisałem, ani nie wynika to z tego, co napisałem. Nie zamierzam się tłumaczyć z czyichś urojeń.

Już wielokrotnie o tym pisałem. "Małżeństwo homoseksualne" to coś jak "biały Murzyn". Nie chce mi się powtarzać.
Pytałem dlaczego nie jesteś za małżeństwami homo? Odpowiesz merytorycznie, czy nadal będziesz się wymigiwał?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Pytałem dlaczego nie jesteś za małżeństwami homo? Odpowiesz merytorycznie, czy nadal będziesz się wymigiwał?
Uśmiech

Pisałem już o tym wielokrotnie i nie widzę celu w przytaczaniu tych samych argumentów po raz kolejny.

Oczywiście, mógłbym GoodBoyowi podać linki do moich wypowiedzi na ten temat, ale skoro GoodBoy nigdy nie raczył przytaczać swoich rzekomych odpowiedzi na zadawane mu pytania, to czemu ja mam jemu podawać? Bez łaski, jak chce to bez trudu znajdzie.
Odpowiedz
Nie, bo nie! Sam nie wiem dlaczego nie. Bo nie lubię gejów!

Bo jak to tak? W dupee? W dupeeeeeeee?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Poddał się trudno, ale rozumiem, bo jakby przytoczył swoją argumentację to dobrze wie, że by wyszło na moje. Dlatego unika tego jak ognia. Porażka jest porażką i tyle w temacie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości