To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Po to są testy statystyczne, żeby stwierdzić, czy dany wynik jest istotny, czy mieści się w granicach błędu i nic nie wnosi.
The spice must flow
Odpowiedz
A co wnosi wynik ze statystyki w jednym kraju, na jednym kontynencie na tle świata?
A może w danym kraju jest np. więcej homo niż w innym?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
W zasadzie nie wiemy jakie dane autorzy brali pod uwagę. Znamy jedynie ich afiliację. Jeden artykuł i jedna statystyka to trochę mało. Niestety nie mam dostępu do pełnego tekstu, żeby się dowiedzieć więcej o tym badaniu. Może ktoś ma?
The spice must flow
Odpowiedz
Rita napisał(a):Jeszcze nie widziałam, żeby na tym forum ktoś wciskał, że gej = pedofil. Możesz coś takiego zacytować GoodBoyu? Exodim mówił o statystycznych zależnościach i to wykazał. Oczywiście ostatnie zdanie abstraktu nie kłóci się z tym, co exodim napisał, czyli z tym, że statystycznie częściej trafimy na pedofila wśród homo, niż wśród hetero, co kompletnie pomijasz i jakby nie chcesz zauważyć.
Jak to nikt? Pilaster od tygodni wkleja kolejne przypadki pedofilów, manipulując źródła i mówiąc, że są to geje-pedofile, pomimo faktu, że w samych źródłach nie ma ani słowa o tym, jakoby pedofile mieli poza małoletnimi dziećmi utrzymywać także kontakty seksualne z innymi mężczyznami. On to wie a priori bez żadnych dowodów. Poddałem to obnażeniu, czym skompromitowałem Pilastra, po czym zjawiła się spółka z obroną i podawaniem badań, których nie rozumiecie i które manipulujecie, nie wnikam czy świadomie, czy nieświadomie. Co zostało wyżej wykazane, wypieranie przez was niewygodnych fragmentów jest oczywistością. Na waszym miejscu okryłbym się wstydem.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):pomimo faktu, że w samych źródłach nie ma ani słowa o tym, jakoby pedofile mieli poza małoletnimi dziećmi utrzymywać także kontakty seksualne z innymi mężczyznami.
I nie musi tego robć bo homoseksualiści to osoby czujące pociąg do osób tej samej płci. Nie muszą to być koniecznie dorośli.
Pedofil utrzymujący kontakty z chłopcami to także jednocześnie homoseksualista.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Nie rozumiesz co pilaster pisze chyba. Ale mniejsza z nim. W tym badaniu również wykazano, że homoseksualizm jest częstszy u pedofilów: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10983250

Jedyną osobą, która coś wypiera jesteś Ty, kompletnie ignorując dane statystyczne.
The spice must flow
Odpowiedz
Po co znowu manipulujesz? Jeszcze ci mało kompromitacji?
Baptiste napisał(a):I nie musi tego robć bo homoseksualiści to osoby czujące pociąg do osób tej samej płci. Nie muszą to być koniecznie dorośli.
Przy czym w źródłach, które podawał Pilaster mowa jest tylko o kontakcie na linii pedofil-chłopiec. Nie ma ani słowa o relacji pedofil-inny mężczyzna, a Pilaster radośnie twierdzi, że pedofil to także gej, mimo, że brak informacji nt. temat. Tzn, że pilaster kłamie, a w tym kłamstwie Babtiste chce go umacniać.
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):I nie musi tego robć bo homoseksualiści to osoby czujące pociąg do osób tej samej płci. Nie muszą to być koniecznie dorośli.
Pedofil utrzymujący kontakty z chłopcami to także jednocześnie homoseksualista.

Tak jak hetero mogą też spokojnie czuć pociąg do małych dziewczynek.
Jakoś nie przekonuje mnie ten argument.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Rito, czy przyjęłaś ju to do wiadomości http://www.ateista.pl/showpost.php?p=578...count=6412 czy nadal będziesz bawić się w manipulacje?

manas napisał(a):Jakoś nie przekonuje mnie ten argument.
Ten argument w ogóle nie istnieje. Skoro w danym przypadku opisującym pedofila, jest mowa wyłącznie o pedofilu, który zajmuje się dziećmi, to nie wolno snuć bajek, że pedofil ten lubi też osoby dorosłe. Takie insynuacje robi pilaster, a spółka go próbuje jeszcze bronić. Upadli jeszcze niżej niż myślałem. To jest nowy poziom dna w manipulacji.
Odpowiedz
No ja myślę, że Baptiste nie interesuje się małymi dziewczynkami a zatem takie myślenie jest błędne.

Odpowiedz
manas napisał(a):Tak jak hetero mogą też spokojnie czuć pociąg do małych dziewczynek.
Jakoś nie przekonuje mnie ten argument.
Który to już truizm u ciebie? Oczywiście, że heteroseksualistami można nazwać osoby czujące pociąg do małych dziewczynek.
Starsz się ugryźć ale nie trafiasz w temat i gryziesz tam gdzie nikt nie zaprzecza. :lol2:

GoodBoy napisał(a):Przy czym w źródłach, które podawał Pilaster mowa jest tylko o kontakcie na linii pedofil-chłopiec. Nie ma ani słowa o relacji pedofil-inny mężczyzna, a Pilaster radośnie twierdzi, że pedofil to także gej, mimo, że brak informacji nt. temat. Tzn, że pilaster kłamie, a w tym kłamstwie Babtiste chce go umacniać.
Bo i nie musi być takiej informacji. Informacja o stosunkach na lini chłopiec-mężczyzna jest wystarczająca do tego aby powiedzieć iż mowa o homoseksualiście (lub biseksualiście). W końcu utrzymuje stosunki z osobą tej samej płci.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
manas napisał(a):No ja myślę, że Baptiste nie interesuje się małymi dziewczynkami a zatem takie myślenie jest błędne.
Zgodnie z logiką pilastra takie myślenie jest poprawne. Obrońców tego myślenia mamy w osobach oczywiście pilastra, Babtiste, exodima, Rity.
Odpowiedz
manas napisał(a):No ja myślę, że Baptiste nie interesuje się małymi dziewczynkami a zatem takie myślenie jest błędne.
Nie, to twoje myślenie jest błędne. Ja nie, ale są tacy hetero, którzy się interesują. I zarówno oni jak i ja jesteśmy hetero. Z tym, że oni są dodatkowo pedofilami.
NN
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Zgodnie z logiką pilastra takie myślenie jest poprawne. Obrońców tego myślenia mamy w osobach oczywiście pilastra, Babtiste, exodima, Rity.
Nigdzie nie napisałam, że pedofil gwałcący małych chłopców jest homoseksualistą, który czuje pociąg do dorosłych mężczyzn. Wykaż albo odszczekaj.
The spice must flow
Odpowiedz
Rita napisał(a):Nigdzie nie napisałam, że pedofil gwałcący małych chłopców jest homoseksualistą, który czuje pociąg do dorosłych mężczyzn. Wykaż albo odszczekaj.
Nie kłam i sama odszczekaj te kłamstwo. Bronisz pilastra, który prezentuje logikę obnażoną przez Manasa.

Baptiste napisał(a):Bo i nie musi być takiej informacji. Informacja o stosunkach na lini chłopiec-mężczyzna jest wystarczająca do tego aby powiedzieć iż mowa o homoseksualiście (lub biseksualiście). W końcu utrzymuje stosunki z osobą tej samej płci.
Nieprawda. Nic nie wiemy o pedofiu, ponad to, że wykorzystał chłopca. Nie masz informacji, czy jest to pedofil wyłącznie homoseksualny, czy może biseksualny. I czy lubi tylko dzieci, czy także osoby dorosłe. Dlatego kłamiecie jak z nut, a do tego próbujecie podeprzeć się nierozumianymi przez was badaniami, które przekłamujecie i ktore gwałcicie celem usprawiedliwienia waszej wypaczonej ideologii.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie kłam i sama odszczekaj te kłamstwo. Bronisz pilastra, który prezentuje logikę obnażoną przez Manasa.
Gdzie bronię pilastra?? Urojenia masz?
The spice must flow
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Który to już truizm u ciebie? Oczywiście, że heteroseksualistami można nazwać osoby czujące pociąg do małych dziewczynek.
Starsz się ugryźć ale nie trafiasz w temat i gryziesz tam gdzie nikt nie zaprzecza. :lol2:

Nie zaprzeczasz zatem swojej pedofilii względem dziewczynek?
LoL
:8O:

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie kłam i sama odszczekaj te kłamstwo. Bronisz pilastra, który prezentuje logikę obnażoną przez Manasa.
Manas i obnażanie logiki. :lol2: Nigga, please...

GoodBoy napisał(a):Nieprawda. Nic nie wiemy o pedofiu, ponad to, że wykorzystał chłopca. Nie masz informacji, czy jest to pedofil wyłącznie homoseksualny, czy może biseksualny. I czy lubi tylko dzieci, czy także osoby dorosłe.

Ale te informacje są zbędne, niepotrzebne. Tak jak zbędna jest informacja o jego numerze buta.
Nie musimy wiedzieć nic więcej ponad to, że wykorzystywał chłopca, czyli osobę tej samej płci.

GoodBoy napisał(a):Dlatego kłamiecie jak z nut, a do tego próbujecie podeprzeć się nierozumianymi przez was badaniami, które przekłamujecie i ktore gwałcicie celem usprawiedliwienia waszej wypaczonej ideologii.
Bla, bla, bla, bla, bla. Uśmiech
manas napisał(a):Nie zaprzeczasz zatem swojej pedofilii względem dziewczynek?
LoL
Zdezorientowanyhock:
Jakie jest twoje IQ? Pytam serio, bo nie wiem czy dalej z tobą rozmawiać. Chyba nie potrafisz zrozumieć słów, które czytasz i wyłaniają ci się z nich jakieś wnioski z kosmosu.
NN
Odpowiedz
No skoro homo musi się interesować chłopcami to hetero dziewczynkami.
A ja w takim razie chyba trzecią albo czwarta orientację mam - interesują mnie kobiety.
:lol2:
No tak zrozumiałem Twoją wypowiedź.
IQ mam zmienne, tak jak i Ty.
Oczko
Czy każdemu kto inaczej rozumuje lub myśli będziesz zadawał pytanie o IQ?
Jak nie można ugryźć argumentu to gryzie się oponenta.

Odpowiedz
manas napisał(a):No skoro homo musi się interesować chłopcami to hetero dziewczynkami.
A ja w takim razie chyba trzecią albo czwarta orientację mam - interesują mnie kobiety.
:lol2:
No tak zrozumiałem Twoją wypowiedź.
IQ mam zmienne, tak jak i Ty.
Oczko
Czy każdemu kto inaczej rozumuje lub myśli będziesz zadawał pytanie o IQ?
Jak nie można ugryźć argumentu to gryzie się oponenta.
manas napisał(a):No skoro homo musi się interesować chłopcami to hetero dziewczynkami.

Ale to już tylko projekcja twojego umysłu. Walczysz z nieistniejącymi tezami. W mych słowach ich nie ma, wykreował je twój umysł.
Nikt tu nie pisał, że homo musi interesować się chłopcami. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
manas napisał(a):Jak nie można ugryźć argumentu to gryzie się oponenta.
Nie masz żadnego argumentu. Jedynie wkładasz w usta dyskutantów projekcje własnego umysłu.
NN
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości