To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane artykuły
Oho. Prawdziwy europejczyk widzę.Duży uśmiech
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
exodim napisał(a):a na sali posiedzeń może sobie popierdolić te farmazony i tak nikt takich Faragów czy Korwinów na poważnie nie bierze.
Przecież takie Faragi nie gadają w parlamencie po to, żeby przekonać eurokratów(których nie da się przekonać), ale po to, żeby przekonać zwykłych ludzi.
Odpowiedz
Przecież sojusz Korwina z socjalistami z Frontu Narodowego byłby conajmniej egzotyczny. Gość skupił się na tym, że FN napierdziela na Unię a całkowicie nie zauważył jakie rozwiązania proponują w sferze gospodarki. Dobrze, się stało, że nic z tego nie wyszło.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Przecież takie Faragi nie gadają w parlamencie po to, żeby przekonać eurokratów(których nie da się przekonać), ale po to, żeby przekonać zwykłych ludzi.

Chciałeś powiedzieć: debili, vide elektorat UKIP Uśmiech

Zresztą, na naszym podwórku jest podobnie. Korwina nie popierają przedsiębiorcy czy ludzie wykształceni, a licbaza i co głupsze studenciaki. No i zdarzy się jeden czy drugi człowiek inteligentny, ale skrajnie naiwny i nieznający się na makroekonomii i polityce UE.
Odpowiedz
exodim napisał(a):Chciałeś powiedzieć: debili, vide elektorat UKIP Uśmiech

Też sobie mogę zrobić taką tabelkę, gdzie to UKIP wypadnie najlepiej :lol2:
exodim napisał(a):Zresztą, na naszym podwórku jest podobnie. Korwina nie popierają przedsiębiorcy czy ludzie wykształceni, a licbaza i co głupsze studenciaki. No i zdarzy się jeden czy drugi człowiek inteligentny, ale skrajnie naiwny i nieznający się na makroekonomii i polityce UE.

To takiego pilastra, do której grupy byś zaliczył? Duży uśmiech

A z tymi przedsiębiorcami to nieprawda, bo już w styczniu KNP miało "nienaturalnie" wysokie poparcie wśród przedsiębiorców https://www.facebook.com/PolskaRazemPL/p...1147815809

W maju jeszcze lepiej : http://www.wprost.pl/ar/449262/Sondaz-ws...e-i-Gowin/
Odpowiedz
exodim napisał(a):Zresztą, na naszym podwórku jest podobnie. Korwina nie popierają przedsiębiorcy czy ludzie wykształceni, a licbaza i co głupsze studenciaki. No i zdarzy się jeden czy drugi człowiek inteligentny, ale skrajnie naiwny i nieznający się na makroekonomii i polityce UE.
Wykażesz może, że proporcjonalny udział przedsiębiorców i osób z wyższym wykształceniem w stosunku do całości elektoratu KNP był jakoś szczególnie niższy aniżeli to jest w przypadku PO.Uśmiech

Zdaje się, że zarzutem względem KNP jest tutaj to, że przy 7% proc elektoracie przegrywa z partią, która zajmuje poczesne miejsce w nadal obowiązującym w Polsce parlamentarnym systemie bipartyjnym i której to elektorat jeszcze do niedawna dobijał do 32% w sensie ogólnym. Tymczasem KNP, która nie ma praktycznie żadnych, a przynajmniej do niedawna nie miała tak rozwiniętych możliwości propagandowych oraz kompletnie przegrywa w konkurencji uprawianej przez mainstreamowe ugrupowania potocznie zwanej "wyborem mniejszego zła" w 7% swojego elektoratu zmieściła 10% wszystkich prywatnych przedsiębiorców. To nie jest zły wynik wbrew temu co exodim chciałby sugerować. Z jednym trzeba się zgodzić: PO ma niekwestionowane poparcie tzw młodych wykształconych z wielkich miast i z temu ciężko zaprzeczyć. Tyle, że to nawet dobrze o nim świadczy. No i wcale nie jest ten udział aż tak drastycznie niższy.

Hans Żydenstein napisał(a):A z tymi przedsiębiorcami to nieprawda, bo już w styczniu KNP miało "nienaturalnie" wysokie poparcie wśród przedsiębiorców https://www.facebook.com/PolskaRazem...56801147815809

W maju jeszcze lepiej : http://www.wprost.pl/ar/449262/Sonda...Mikke-i-Gowin/
Otóż to.Uśmiech
K.Bunsch

Odpowiedz
Ciekaw jestem ilu z tych "przedsiębiorców" to jednoosobowe firmy gości wypchniętych z etatu przy cięciu kosztów.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Ja też się zastanawiam ilu z nich to Jaszczury z Oriona.
K.Bunsch

Odpowiedz
Cytat:Ja też się zastanawiam ilu z nich to Jaszczury z Oriona.

To może zachowaj swoje fobie dla siebie.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Idź być hipokrytą gdzie indziej.Uśmiech
K.Bunsch

Odpowiedz
Idź kłamać gdzie indziej, najlepiej na wykop.
Odpowiedz
Kłamałem? Gdzie...:8O:
K.Bunsch

Odpowiedz
Tu:
Cytat:Ja też się zastanawiam ilu z nich to Jaszczury z Oriona.

Chyba że to prawda, to w takim razie przepraszam, i polecam skonsultować się z lekarzem.
Odpowiedz
cobras napisał(a):Tu:

Chyba że to prawda, to w takim razie przepraszam, i polecam skonsultować się z lekarzem.

Myślę, że w licbazie znajdzie się jakiś dobry uczeń, który niedawno skończył gimnazjum i wyjaśni ci czym jest ironia.Uśmiech
K.Bunsch

Odpowiedz
Cytat:Myślę, że w licbazie znajdzie się jakiś dobry uczeń, który niedawno skończył gimnazjum i wyjaśni ci czym jest ironia.Zdezorientowanymile:
I co ta ironia wniosła do tematu, i co miała z nim wspólnego?
Odpowiedz
Odzwierciedliła poziom twojego rozumowania w tej oto kwestii:

Cytat:Ciekaw jestem ilu z tych "przedsiębiorców" to jednoosobowe firmy gości wypchniętych z etatu przy cięciu kosztów.

Jako, że oba te twierdzenia są równie uzasadnione.
K.Bunsch

Odpowiedz
Cytat:Jako, że oba te twierdzenia są równie uzasadnione.

W jaki sposób równie?
Odpowiedz
@Argen
Nie podzielam twojego zdania w tej kwestii.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Machefi napisał(a):@Argen
Nie podzielam twojego zdania w tej kwestii.

Dysponujesz zatem dowodami, które poświadczyłyby o prawdziwości tezy głoszonej przez cobrasa. Słucham uprzejmie...
K.Bunsch

Odpowiedz
Argen, gdzie tu widzisz tezę?
cobras napisał(a):Ciekaw jestem ilu z tych "przedsiębiorców" to jednoosobowe firmy gości wypchniętych z etatu przy cięciu kosztów.

Ja też jestem ciekaw kogo określono w badaniu mianem przedsiębiorca.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości