To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane artykuły
Cytat:Już tuż, tuż. Trochę więcej wprawy i kto wie, może Szumi go dostrzeże i cobras z skłota/piwnicy zacznie być zapraszany na bycie oranym w studiu telewizyjnym. Szumlewicz robi się już nudny, więc świeża krew byłaby mile widziana.

Idź już sobie poheilowac jeden z drugim do portretu waszego fuhrera, a nie na koniec dyskusji się wcinasz i mędrkujesz.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
cobras napisał(a):Idź już sobie poheilowac jeden z drugim do portretu waszego fuhrera, a nie na koniec dyskusji się wcinasz i mędrkujesz.

O, mówiłem że już blisko do poziomu Szumiego. Powinieneś jeszcze dorzucić bym poszedł na strzelnicę ćwiczyć strzelanie do gejów i Cygan, a zaproszenie do TVN będzie już za rogiem Duży uśmiech
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
Socjopapa napisał(a):Szumlewicza. To z pewnością jego idol. Widać Cobras próbuje równać do poziomu indolencji intelektualnej, dezynwoltury i bezczelności swojego idola. Powodzenia Cobras, bo dobrze ci idzie.
Nie znam gościa, ale widać nic nie tracę. To dobrze.

Cytat:Cholera, znowu zapomniałem, że przecież proste działania typu odejmowanie i dodawanie, przekraczają możliwości typowego socjalucha...:wall:
Czyli nie jestem socjaluchem QED.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Seth napisał(a):O, mówiłem że już blisko do poziomu Szumiego. Powinieneś jeszcze dorzucić bym poszedł na strzelnicę ćwiczyć strzelanie do gejów i Cygan, a zaproszenie do TVN będzie już za rogiem Duży uśmiech

Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech Przypomnij, że jestem Ci krewny plusa.Uśmiech

Nonkonformista napisał(a):Czyli nie jestem socjaluchem QED.

Czyli, jeśli umiesz dodawać i odejmować (czego nie wiemy), nie jesteś typowym socjaluchem. Do wykazania prawdziwości tezy, że nie jesteś socjaluchem nawet się nie zbliżyliśmy.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Socjopapa napisał(a):Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech Przypomnij, że jestem Ci krewny plusa.Uśmiech
Ja też Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Socjopapa napisał(a):Czyli, jeśli umiesz dodawać i odejmować (czego nie wiemy), nie jesteś typowym socjaluchem. Do tezy, że nie jesteś socjaluchem nawet się nie zbliżyliśmy.

7+8=15

100-22=78

A teraz? Język
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):7+8=15

100-22=78

A teraz? Język

Nie wierzę, musiałeś to skopiować z jakiejś strony.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Nie wierzę, musiałeś to skopiować z jakiejś strony.

Ja bym zadał pytanie pomocnicze, którego nie ma na żadnej stronie.

Nonkonfromisto
Mając do wyboru dwa działania, które byś zastosował:
1. Podwyższe podatków przedsiębiorcom.
2. Obniżenie podatków przedsiębiorcom.
Pytanie jest pytaniem podchwytliwym, jednak odpowiedź wykaże czy naprawdę potrafisz liczyć a co za tym idzie czy jesteś socjaluchem czy przyzwoitym człowiekiem.
(...)

EH
Odpowiedz
Cytat:Nonkonfromisto Mając do wyboru dwa działania, które byś zastosował:
Pytanie jest pytaniem podchwytliwym, jednak odpowiedź wykaże czy naprawdę potrafisz liczyć a co za tym idzie czy jesteś socjaluchem czy przyzwoitym człowiekiem.
Lel, nawet tego nie potrafisz sprawdzić, pytanie powinno brzmieć:
1. Podwyższenie podatków bogatym i obniżenie podatków biednym/zwiększenie kwoty wolnej od podatu/zmniejszenie vat.
2. Obniżenie podatków bogatym i zwiększenie vat.

No chyba, że wg. ciebie podatek progresywny jest zależny od zawodu podatnika xD
Nie wiem co tym naziolom w głowach siedzi, wziąłbyś się lepiej za robienie pekabu ku chwale ojczyzny, a nie pisanie głupot po nocach.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Krytyka Polityczna w nadmiarze jednak szkodzi.
Odpowiedz
Nie wiem, nie czytam. Szumlewicza też nie oglądam ani nie czytuję. Gównopostuj dalej razem z resztą chóru wujów.
Odpowiedz
A tymczasem coś o podwyższaniu najbogatszym. Poczułam się najbogatsza i dziwnie mi z tym:
http://zus.pox.pl/zus/wyzsze-skladki-zus...15-rok.htm
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Krytyka Polityczna w nadmiarze jednak szkodzi.

To pewnie to zatęchłe powietrze z skłota czy inna grzybica mózgu. Wykaż trochę współczucia dla biednego cobrasa Smutny
(...)

EH
Odpowiedz
Cytat:A tymczasem coś o podwyższaniu najbogatszym. Poczułam się najbogatsza i dziwnie mi z tym:
http://zus.pox.pl/zus/wyzsze-skladki...a-2015-rok.htm

Rządzi centroprawica to nie ma co się dziwić.
Odpowiedz
Rządzą socjaliści. A podwyżka ZUS to kwestia systemowa, w tej chwili tylko częściowo zależna od bieżących decyzji.
Odpowiedz
Cytat:Rządzą socjaliści.

PO to socjaliści? Więc taki broniący ich często pilaster to pewnie też socjalista? xD Fajnie jeszcze jakbyś przedstawiła na to jakieś dowody.
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):7+8=15

100-22=78

A teraz? Język

Zbliżyliśmy się trochę do tezy, że nie jesteś typowym socjaluchem. Uprawdopodobnienie, że nie jesteś typowym socjaluchem będzie możliwe, po udzieleniu przez Ciebie odpowiedzi na pytanie Setha.

Seth napisał(a):Ja bym zadał pytanie pomocnicze, którego nie ma na żadnej stronie.

Nonkonfromisto

Seth napisał(a):To pewnie to zatęchłe powietrze z skłota czy inna grzybica mózgu. Wykaż trochę współczucia dla biednego cobrasa Smutny

Seth w szczytowej formie. Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
No więc odpowiadam na pytanie Setha:
- jestem przeciwnikiem podwyższania podatków. W ogóle uważam, że niskie podatki, proste prawo podatkowe to plus dla obywateli. Przeciętny pan X prowadzący małą firmę chętniej zapłaci podatek powiedzmy 15% niż 30. To tylko przykład. Zbyt duże obciążenia fiskalne są niekorzystne dla przedsiębiorców. Ich obniżenie przyczynia się do wyjścia niektórych firm z szarej strefy.
Odpowiedz
cobras napisał(a):PO to socjaliści? Więc taki broniący ich często pilaster to pewnie też socjalista? xD Fajnie jeszcze jakbyś przedstawiła na to jakieś dowody.
No fakt, bywają więksi socjaliści 8) Nie nazwiesz ich chyba jednak liberałami. Spójrz chociażby na swój ukochany VAT. Zmniejszył się, prawda?
Odpowiedz
Nonkonformista: zostało uprawdopodobnione, że nie jesteś typowym socjaluchem. Ciesz się - pozostawanie w towarzystwie Cobrasa to nie jest fajna sprawa.:p
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości