To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honorowe krwiodawstwo
Ja mam na koncie ponad 7 litrów i się wybieram w przyszłym tygodniuUśmiech (PIT już rozliczony z darowiznyOczko)
Michał Wójtowicz

Religion can never reform mankind because religion is a slavery

Cytat:
pilaster napisał(a):Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego

Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Odpowiedz
xjasiux napisał(a):Ja mam na koncie ponad 7 litrów i się wybieram w przyszłym tygodniuUśmiech (PIT już rozliczony z darowiznyOczko)
To już Ci nic nie zostało albo jedziesz na oparach :8O:
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Spoko, zawsze po oddaniu "dolewam pod korek"Oczko
Michał Wójtowicz

Religion can never reform mankind because religion is a slavery

Cytat:
pilaster napisał(a):Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego

Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Odpowiedz
Przypominam. Dawno nikt nie przypominał, więc przypominam Uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
U nas krwiodawcy nie mają już darmowych biletów, tylko ulgowe.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
A ja akurat dzis bylem oddac pierwszy raz w Tarnowie, wczesniej oddawalem w Stalowej Woli. Mam prawie 2 litry Duży uśmiech
Odpowiedz
Aż tyle ci zostawili? Resztę pewnie przepili - wampiry jedne.
Odpowiedz
Trzeba się zgodzić na sprzedaż krwi firmom farmaceutycznym żeby oddać krew?
Po co im potrzebna wiadomość o zmianie adresu w ciągu 3 miesięcy od daty oddania?
Be the change you want to see in the world.

Idiotów nie sieją .
Odpowiedz
rodnes77 napisał(a):Trzeba się zgodzić na sprzedaż krwi firmom farmaceutycznym żeby oddać krew?
Po co im potrzebna wiadomość o zmianie adresu w ciągu 3 miesięcy od daty oddania?
Nie wiem, ja zawsze zaznaczałem kwadracik, że się zgadzam.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
a właśnie, chwalcie się, ile oddaliście Oczko u mnie jest już 9 litrów przebite (9.45-2 razy i przebijam 10 litrów)
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Podobno to jest wymóg. Bez tego nie oddasz krwi. A po co im ona? Większość krwi nie idzie do szpitali ale jest sprzedawana koncernom farmaceutycznym które robią jakieś tam badania czy cuś.
Oczywiście ta większość która jest im niepotrzebna (mają w nadmiarze).

Ja byłem do tej pory tylko raz i zapewne jeszcze kiedyś ich odwiedze.
A czemu byłem? Morfologia to fajna rzecz. Dobrze by ją co jakiś czas robić. :razz:
Nooo było jeszcze kilka innych powodów. Było ich zdaje sie 9...
osiem czekolad i batonik. :lol2: Aaa No i jeszcze pyszna czekoladowa kawa (mniam). :roll: hehe
+ zwolnienie z pracy/szkoły i test na większość "hivów i rzeżączek"
Za ewidentne offtopy wlepiam minusy. Minus zwrotny świadczy o tobie :-) Nie dokarmiam też trolli. Szczególnie Zefcia.
W pierwszych kilku minutach często edytuje swoje wypowiedzi uzupełniając je lub w celu poprawienia błędów.

U mnie w szkole to zwolnienie znacząco podnosiło liczbę dawców.Uśmiech
Be the change you want to see in the world.

Idiotów nie sieją .
Odpowiedz
Przypominam i zachęcam.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Jak się ostatnio dowiedziałam, mam dożywotni zakaz oddawania krwi. Muszę jeszcze podrążyć temat, bo przyczyna którą mi wskazano jest skrajnie absurdalna.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Tatuaż?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
Chodzi raczej o kontakt z tym, co chyba nie jest z konopi.
"Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna."
(Weatherby Swann)

The first to plead is adjudged to be upright,
until the next comes and cross-examines him.

(Proverbs 18:17)
Odpowiedz
[Obrazek: Marycha.jpg]

Ponoć nigdy na "marysi" się nie kończy.

Przeciwwskazania w dyskwalifikacji stałej krwiodawcy:
– poważne choroby układu pokarmowego, oddechowego, nerwowego lub moczowego,
– poważne choroby serca i skóry,
– choroby krwi i układu krwiotwórczego,
– omdlenia i drgawki,
– nowotwory złośliwe i choroby zakaźne,
narkomania i prostytucja.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=m2a93u4vAEI (Wstrzykiwanie marihuany - Wapniak)
Ćpuństwa nie pomieramy. Ćpuńskiej krwi nie tolerujemy.
"Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna."
(Weatherby Swann)

The first to plead is adjudged to be upright,
until the next comes and cross-examines him.

(Proverbs 18:17)
Odpowiedz
Machefi napisał(a):Tatuaż?
W moim wieku :> ?
O przyjmowanie L-tyroksyny się rozchodzi. Jest to o tyle beznadziejne, że biorę dawkę, która umożliwia mi osiągnięcie poziomu osoby zdrowej.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Machefi napisał(a):Ponoć nigdy na "marysi" się nie kończy.

E tam! U mnie skończyło się wcześniej, niż się zaczęło.
Po prostu nie chciałem umrzeć ze śmiechu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości