Xenomorph napisał(a):Związek geja opiera się na zasadzie zwykłej prostytucji a nie na uczuciach.
Czyli mój związek z moją ex-żoną [rozwód był kilkanaście dni temu] opierał się na prostytucji, bo trwał mniej niż 10 lat? ROTFL
Xenomorph napisał
Cytat:Nie, nikt nikomu nic nie odmawia , wręcz przeciwnie geje robią co chcą i jakoś nie widzę dyskryminacji tych środowisk,
A w dalszej części postu właśnie odmówiłeś im ludzkich uczuć! Sprowadziłeś związki gejów do prostytucji. Ja bym nie chciał żeby ktos mi wmawiał że mój związek z Asią opiera sie na prostytucji...uznałbym to za obraze.
Xenotym
Cytat:Istnieje wiele pozakopulacyjnych sposobów przekazywania uczuć . Ja np. nie kopuluję ze swoimi dziećmi, rodzeństwem czy rodzicami.
czy uważasz że homoseksualizm to tylko seks analny, względnie oralny? Czy Twoim zdaniem w związku homoseksualnym brak jest podłoża emocjonalnego? Jeżeli tak, to piszesz o homoseksualistach, a prawdopodobnie nigdy żadnego nie spotkałeś.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.