pilaster napisał(a):To jedna z teorii, być może prawdziwa Intensywnie lansowana przez lobby pedalskie i ich pożytecznych idiotów.Podawałem linki setki razy, doedukuj się i nie pisz głupot.
Nie teoria, zostało udowodnione naukowo.
Naukowo to została udowodniona OTW Einsteina. Natomiast tutaj mamy do czynienia jeszcze z pewną teorią, choć przyznaję bardzo prawdopodobną. Pewnośc to będziemy mieli po pierwszym wychowywanym tak pokoleniu
Cytat:I prosze przestać walić tekstyu w stylu "lobby pedalskie", ja Cię pilastrze nie obrażam. Zachowaj minimum dobrych manier.To drugie słowo, i dobrze o tym wiesz. Nie rżnij głupa, chyba że nim jesteś.
A co jest w tym obraźliwego? "lobby", czy "pedalskie"?
Cytat:Prawdę będziemy znać, kiedy dorośnie pierwsze pokolenie takich skrzywdzonych dzieci. Tylko jeżeli się okaże, że 90% dzieci wychowywanych przez homoseksualistów same zostało homoseksualistami, to natychmiast się okrzyknie, że to zdziałał świetlany przykład ich "rodziców" - homoseksualnych ubermenschówJakich nadludzi? Homoseksualiści chcą prawa do zawieranaui małżeństw ,dziedziczenia, wizyt szpitalnych, gdzie tu masz robienie "nadludzi"?
Na zachodzie dzieci wychowywane przez pary homo jużdorosły, i okazało się że współczynnik homo , jest taki sam jak wśród dzieci wychowywanych przez heteroseksulnych rodziców (czyli ok 5% homo wśród tej młodzieży). Prosze daruj powtarzanie już dawno obalonych stereotypów.
"Prawo" zezwalające na adoptowanie dzieci przez pary homoseksualne (zwane dla zgrywu "małżeństwami") nawet w najbardziej postępowych krajach nie ma więcej niż 2-3 lata. Nie wciskaj więc ciemnoty. Kiedy pary homoseksualne będą wychowywać dzieci od kołyski do dorosłości, to wtedy się okaże. Nie wcześniej.[/qoute]
Dorosły dzieci wychowywane przez pary homoseksualne, gdzie dziecko zostało np: z innego związku(wiec nie było adoptowane). Lekarze obalili sterotyp że dzieci przejmują homoseksualizm. Radze Ci: zapoznaj sie z podanymi przeze mnie linkami.
[quote]
Bo sprzeciwiam się prawnemu ustanowieniu nowej klasy nadludzi? Zapewne. Jestem homofobem i jestem z tego dumny!
P.S.
Nie pisz więcej dawno już obalonych stereotypów. Zapoznaj sięze stronąhomoseksualizm.pl, tam masz poszczególne działy, a w nich rozmowy z seksuologami, psychoterapeutami. Nie pisz wiecej niepotwierdzonych naukowo głupot, i nie obrażaj innych ludzi.