Uczy napisał(a):Jedna uwaga: ten wortal powinien się nazywać IRRACJONALISTA.PL
8-)
Tak, tak...no, no, a jakże...ja, ja...Powiedzmy sobie szczerze Uczy- wszyscy wokół to głupki i cepy. Same irracjonalnie myślące typy. W Boga nie wierzą, Maryji Matki nie wyznają, Jezusiczka nie kochają, gejów bronią...same głupki. I jeszcze ta mowa o tolerancji. Co to ma być? Jaka tolerancja?! Powinno się masowo takie wybryki natury unicestwiać w obozach koncentracyjnych. Przecież to jawna bezbożność. I do tego nie potrafią myśleć w sposób analityczny. Gejów do gazu, racjonalistów w dyby, ateistów spalić, niech ten świat stworzony przez Boga odetchnie w końcu od tej zarazy. Jak nie bluźniercy to idioci, a przecież w Piśmie stoi jak byk że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo! Przecież Bóg nie jest gejem ani tym bardziej nie jest tolerancyjny wobec zarazy, więc DO OGNIA Z TYM WSZYSTKIM!
Ja wiem Uczy że Ty i inni katolicy a także wszelcy inni przeciwnicy homoseksualizmu chcielibyście jak najlepiej dla tego świata. Przecież Hitler też chciał jak najlepiej, tylko mu zorganizowane siły żydowskie zepsuły plan. Proponuję Uczy abyśmy już więcej racjonalistą.pl nie zajmowali, lepiej byłoby posłuchać radia maryja, ojca Rydzyka i innych tych sympatycznych ludzi, którzy dniem i nocą nawołują do miłości. Możemy też poczytać Tomasza z Akwinu jak to w cudowny sposób określa kobietę jako nieudanego mężczyzne. Oczywiście proponuję też posty, a to w tym celu by zaoszczedzić mamony która następnie mogłaby zostać przekazana na budowę nowej świątyni lub na zakup nowej limuzyny dla którejś z "ich świętobliwości".
Tak Uczy, jest oczywiście zawsze tak jak mówisz. Inaczej być przecież nie może. W ogóle słowo "inny" powinno zniknąć ze słownika, tak jak wszyscy "inni" z powierzchni ziemi.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.