A to FiM sa lewicowe ? Sa antyklerykalne. Nie czytam ich juz ponad rok, ale milo wspominam. No dobrze, prof. Szyszkowska to lewicowiec, ale na szczescie o gospodarce sie nie raczej nie wypowiadala, bo nie miala o niej zielonego pojecia
Gazeta sama w sobie byla antyklerykalna. Tematow gospodarczych bylo tam jak na lekarstwo. Dzieki... bogu
Jak jest obecnie, nie mam pojecia.
NIE czytalem swego czasu regularnie, a na teksty o zabarwieniu ekono-lewicowym nie zwracalem zbytniej uwagi. Pozostale mi sie podobaly, druzyna Jurka Urbana miala polot.
Jedynie do "Trybuny ludu" mozna sie przyczepic.
A i nie przypominam sobie, aby wszystkie zwiazki katolikow z nazistami zostaly jakos szczegolnie zmiecione z powierzchni ziemi. Jasenovac nie jest fikcja.
Natomiast faktem jest, ze wspieranie sie takimi "autorytetami" jest po prostu smieszne... Niemniej, trzymam za liste kciuki. Niech sie rozwija w pokoju :]
Gazeta sama w sobie byla antyklerykalna. Tematow gospodarczych bylo tam jak na lekarstwo. Dzieki... bogu
Jak jest obecnie, nie mam pojecia.NIE czytalem swego czasu regularnie, a na teksty o zabarwieniu ekono-lewicowym nie zwracalem zbytniej uwagi. Pozostale mi sie podobaly, druzyna Jurka Urbana miala polot.
Jedynie do "Trybuny ludu" mozna sie przyczepic.
A i nie przypominam sobie, aby wszystkie zwiazki katolikow z nazistami zostaly jakos szczegolnie zmiecione z powierzchni ziemi. Jasenovac nie jest fikcja.
Natomiast faktem jest, ze wspieranie sie takimi "autorytetami" jest po prostu smieszne... Niemniej, trzymam za liste kciuki. Niech sie rozwija w pokoju :]
Null pointer exception