- ||| - napisał(a):A jedno drugie wyklucza? Wręcz przeciwnie, antyklerykalizm zazwyczaj idzie w parze z ideologią lewicową.
Jak widac po tym forum, coraz rzadziej
Ja osobiscie (i niejedna z osob tutaj) sa wrogami konserwatyzmu i socjalizmu zarazem.- ||| - napisał(a):Ale gospodarczo również, np w numerze 41/06 w artykule o świadomości seksualnej Polaków ujawniając porażającą niewiedzę młodzieży na temat środków antykoncepcyjnych, domaga się większej edukacji seksualnej.
Czy Ty siebie czytasz ?
GOSPDOARCZO, gdzie porusza kwestie SWIADOMOSC SEKSUALNEJ ? 
No to wspaniale, za taka "lewica" jestem calym sercem i portfelem.
- ||| - napisał(a):Są czerwone jak sam UrbanNo to gospodarcze. Swiatopogladowe sa po mojej mysli liberala gospodarczego.
Jak wspomnialem, Jasenovac nie jest fikacja "lewacka" :]
- ||| - napisał(a):Wydaje mi się, że bardziej odpowiednia nazwa tej inicjatywy brzmiałaby: Lista Antyklerykałów i Lewaków.
Po pierwsze - to wszyscy na tej liscie to antyklerykalowie albo lewacy ?
Wow, a jakaz to sciezka wnioskowania do tego doprowadzila ?Ale dobrze, jestem za, z drobna zmiana: Lista socjalistycznych i liberalnych gospodarczo antyklerykalow. Bardzo prosze nie mieszac mnie z lewicowcami gospodarczymi. Na reszte sie zgadzam i wowczas z tym wieksza przyjemnoscia na niej sie znajde.
Przepraszam, nacisnalem zamiast "Cytuj" to "Edytuj". jesli mozesz, wklej jeszcze raz swoja wypowiedz. I przepraszam za pomylke !
Athei Overlord
Rząd nie rozwiązuje problemów, on je finansuje