Cytat: Nie pisałem o żadnym uszkodzeniu płodu. Nie wmawiaj mi że coś takiego twierdziłem.
A ja nie pisałem, że coś takiego twierdzieś, tylko o tym, że nawołujesz do hipotezy z homoseksualista.pl, którą przytoczyłem. Czytaj ze zrozumieniem.
Cytat: To oczywisteże blixniaki jednojajowe, jako "ściślej" ze sobą dojrzewające w macicy przejmują hormony w podobny sposób
To, że ściślej do siebie przylegają to nie ma znaczenia, gdyż nie wymieniają między sobą substancji (nie licząc bliźniaków syjamiskich
)Kontkakt między matką, a zarodkiem odbywa się poprzez łożysko. Bliźniaki jednojajowe mają wspólne łożysko, więc róźnic nie powinno być.
Cytat: Powtarzając w kólko to, na co już odpowiedZiałem, i wciskając mi "w usta" coś czego nie powiedziałem, potwierdzasz jakim jesteś trollem internetowym.
Na te pytania odpowiadasz pierwszy raz. Wprawdzie zadałem je wcześniej, ale na nie nie odpowiedziałeś, więc sądziłem, że zdałeś sobie sprawę z niedorzeczności tej hipotezy, ale skoro ją powtarzasz czułem się zobowiązany interweniować
Przykro mi, ale pod troling to nie podchodzi
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Rząd nie rozwiązuje problemów, on je finansuje