To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„DEMOKRACJA TO RZĄDY HIEN NAD OSŁAMI”
Zencognito napisał(a):Dziś w naszej Demokracji możesz pracować za psie pieniądze lub zdechnąć z głodu.

Nie. Jestem przekonany, że jakby taki głodujący poszedł do jakiejś komuny czy squatu (chociaż to już średnio lubię, bo zajmują prywatne budynki), to by go socjaliści nakarmili. Może też wyjechać do kraju socjalistycznego (o ile go wpuszczą).

Aha i proszę mnie nie obrażać, ja nie jestem jakimś "demokratą" (nie lubię tzw. demokracji), ja jestem libertarianinem. Ewentualnie można mnie nazywać liberałem, ale w sensie XIX wiecznego liberalizmu klasycznego (nie mylić z PO).
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo-  Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
„DEMOKRACJA TO RZĄDY HIEN NAD OSŁAMI” - przez Avx - 10.01.2008, 19:20
„DEMOKRACJA TO RZĄDY HIEN NAD OSŁAMI” - przez Roy Batty - 23.01.2008, 20:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości