To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wenezuela: Czołgi lekarstwem na brak mięsa i jaj.
Tsumoso napisał(a):O_O
UPRowcy to nie liberałowe w tym rozumieniu - to kolibry i dla nich idea braterstwa jest nie istotna a równość jest złem, im zależy na wolności gospodarczej i konserwatyzmie światopglądowych. Tylko paru zagubionych liberałów którym bardziej zalezy na gospodarce na nich głosuje bo nic lepszego nie ma ;>

W polsce nie ma partii liberalnych/wolnościowych:
http://scenapolityczna.friko.pl/
popatrz sobie gdzie są wartości wolność, równość, braterstwo a gdzie jakie partie.
(wolność - góra, braterstwo - lewo, równość - dół, autorytaryzm - prawo )
Wspomnialem o UPR, bo wydaje mi sie, ze daffek popiera UPR, moze sie myle, ale takie odnioslem wrazanie. Przytoczylem tez te partie, bo mozna ja dac w kontrascie do lewicy w tym przestarzalym modelu prawica-lewica.

A ten konserwatyzm UPR wcale nie jest tak widoczny, przeciez sa za zalegalizowaniem narkotykow czy prostytucji. Wydaje mi sie, ze chca tez wylaczyc malzenstwo spod kontroli panstwa, co de facto oznacza przyrownanie do zwiazkow gejowskich.

Co do tego wykresu - PO to powinna byc rozciagnieta chyba na 3/4 planszy. Takie niewiadomoco. :-P Zreszta takie wykresy zawsze sa naciagane i wyrwane z rzeczywistosci politycznej. Nawet Benedykta zaznaczyli. :mrgreen:
A partia liberalna w Polsce istnieje, nazywa sie Forum Liberalne i czlonkowie startowali z list PO.
Patrzcie teraz, że to Ja, Ja jestem A oprócz mnie nie ma boga. Ja pozbawiam życia i darzę życiem, Ja ranię i leczę, I z ręki mojej nikt nie zdoła się wyrwać.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wenezuela: Czołgi lekarstwem na brak mięsa i jaj. - przez Rasjonel - 23.01.2008, 13:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości