tsunami napisał(a):Co za idiotyczny pomysl przeciez w szkolach jest juz WOS i Historia, w tym historia Polski. Cos mi sie wydaje ze ten przedmiot ma pomoc wyciagac 'sluszne' i 'obiektywne' wnioski z 'neutralnego' punktu widzenia z dwoch w.w. przedmiotow. No i oczywiscie bedzie opiewal wspaniala tradycje Naszego Katolickiego Narodu. Bleee. Na cale szczescie nawet kadencja Romka sie kiedys skonczy...
Trudno się mówi - z jednego przedmiotu dwóję mogę mieć...Ale za to będzie okazja do kłócenia się z "nauczycielem" - o ile ten będzie na tyle głupi, żeby próbować wciskać mi ideę Wielkiej Katolickiej Polski (do pierwszego i trzeciego nic nie mam, ale wolałbym nie realizować tego drugiego
) czy podobne brednie. Już się cieszę na samą myśl, że będę mógł się na kimś wyżyć conajmniej raz na tydzień :twisted: :twisted: Już zaczynam żałować tego "nauczyciela" (a jak to będzie jakiś wszechpolak świeżo po studiach? To przecież nie będzie on miał poparcia ze strony reszty grona pedagogicznego - już go nie ma :twisted: ) :lol2: Panie ministrze!
Dla dobra nauczycieli, proszę pana z tego miejsca, aby pan tego przedmiotu do szkół nie wprowadzał
To oni, nie my będą główną ofiarą pańskich głupich decyzji