Al-Rahim napisał(a):O zalegalizowanie miękkich narkotyków zabiegałą jakaś zupełnie inna demonstracja. Ale Giertych aby zdyskredytować uczniów, twierdzi że to właśnie gimnazjaliści chcaćy jego odwołania, chcątak naprawdę legalizacji zioła ( i są sterowani przez gejów oczywiście). No a ludzie jak widać po forum, nabierają sie na głupie wypowiedzi giertycha...Była gadka o legalizacji, nie zaprzeczysz.
A tych całych "demonstrantów" to nawet dyskredytowac nie trzeba - sami siebie zdyskredytowali w śliczny sposób...
Ja oglądając wczorajszą relację byłem w 100% za Giertychem i za nauczycielami. Gówniarzom się do szkoły iść nie chciało, wypili sobie po dwa "browary" i huzia, na "demonstrację"... Ja bym im po tyłkach natrzaskał i ze szkoły wyrzucił. Zresztą było widać (I SŁYCHAĆ) wyraźnie, że były to jakieś zwyczajne obiboki i lenie, którzy całe dotychczasowe zycie "jadą na drapanym", przedmioty zaliczają gotowcami ściągniętymi z netu a potem kończą za $ rodziców jakąś zaoczną "filologię jemeńską" i nie podoba im się, że może się to zmienić...