Cytat:No to mi bardzo przykro, ze nie znasz niegownianej muzyki i wszyscy, ktorzy chodza do Twoich klubow sa .... jak to bylo? Acha! "Prymitywne dicha"! Rowniez mi przykro, ze nie wiesz iz sa tzw. izolacje akustyczne w dyskotekach wielkich miast!
bedziesz mi tu o izolacjach akustycznych jak ja w lecie slysze napieprzanie dochodzace do mnie z dicha odleglego o kilka kilometrow :-P to jest rzeczywistosc a nie "izolacje akustyczne".
kluby znosne, do ktorych moge pojsc i w ktorych nie mam mdłosci to wymieniam na palcach jednej reki a i tak nie chcialbym ich miec pod domem bo jednak nocą najbardziej ambient i cisze cenie :]
Cytat:A tak na serio, to ja bym chciala dozyc takich czasow, kiedy budynki koscielne beda tylko przypominaly czasy ciemnoty a w nich bedzie sie prawdziwe chrzescijanstwo dzialo...
w Gdansku jest np. kosciol w ktorym sie robi koncerty industrialowe. a ten kolo mnie to bym zburzyl bo jest tak brzydki ze oczy bola. ale cichy przynajmniej :-P
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)