komiksy o Thorgalu przy Ensiferum w tle
wiking mode on 
ja się już jakiś czas temu zapoznałam, ale pamiętam, że najbardziej grzałam z niedźwiedzia grizzly, i powiedzmy, z tego:
widać, gdzie autorkę boli
wiking mode on 
Kilgore Trout napisał(a):Mary K. Baxter - Rzeczywistośc Piekła
Zaklinam was, zapoznajcie sie z tym prawdziwym świadectwem Prawdy!
ja się już jakiś czas temu zapoznałam, ale pamiętam, że najbardziej grzałam z niedźwiedzia grizzly, i powiedzmy, z tego:
Cytat:Kobieta zawołała do Jezusa: „Moja dusza naprawdę cierpi. Stąd nie ma wyjścia. Wiem, że pożądałam świata bardziej niż Ciebie, Panie. Pragnęłam bogactwa, sławy oraz szczęścia i dostałam to. Mogłam kupić wszystko, co chciałam. Byłam swoim własnym szefem. Byłam najładniejszą, najlepiej ubraną kobietą moich czasów. Miałam bogactwo, sławę i powodzenie, lecz odkryłam, że nie mogłam zabrać ich ze sobą po śmierci. Panie, piekło jest straszne! Nie mam wytchnienia w dzień i w nocy. Stale mnie torturują. Pomóż mi. Panie" - wołała.
[...]
Płomienie trawiły ją, gdy wyciągała ręce w kierunku Jezusa, lecz Ten powiedział: „Wyrok został już wydany". Łzy spływały z Jego policzków, kiedy podchodziliśmy do następnego dołu. Płakałam w swoim wnętrzu z powodu horroru piekła. „Drogi Panie," - łkałam - „te tortury są zbyt prawdziwe. Kiedy dusza przychodzi tutaj, nie znajduje nadziei, miłości ani życia. Piekło jest zbyt realne". Nie ma dla niej ratunku, pomyślałam. Na zawsze musi pozostać w tych płomieniach.
widać, gdzie autorkę boli
[SIZE="1"]There's a feeling I get when I look to the west
And my spirit is crying for leaving
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking
and it makes me wonder
really makes me wonder[/SIZE]
And my spirit is crying for leaving
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking
and it makes me wonder
really makes me wonder[/SIZE]