The Hellstrom Chronicle
najlepszy film... eee... przyrodniczy? ever
choc wlasciwie to nie "film przyrodniczy", nie wiem co to ma byc, jakis szalony naukowiec majacy obsesje na punkcie insektow oprowadza nas po ich swiecie tlumaczac dlaczego insekty wkrotce pokonaja czlowieka w walce o byt. Film jest absolutnie fenomenalny mimo ze powstal w 1971 ma najlepsze zblizenia owadow jakie widzialem w zyciu. Sa chwile w tym filmie kiedy naprawde wstrzasa widzem dreszcz przerazenia. Sceny w kopcu termitow
hock: nie wiem czemu takich rzeczy nie moge zobaczyc na national geografic, przeciez to jest najbardziej niesamowita rzecz jaka kiedykolwiek widzialem... Do tego film ma naprawde swietny scenariusz, bardzo skutecznie sprawil ze od teraz bede sie bal owadow jak ksiezy katolickich...
bo powaznie, z insektami NIE MAMY SZANS
najlepszy film... eee... przyrodniczy? ever
choc wlasciwie to nie "film przyrodniczy", nie wiem co to ma byc, jakis szalony naukowiec majacy obsesje na punkcie insektow oprowadza nas po ich swiecie tlumaczac dlaczego insekty wkrotce pokonaja czlowieka w walce o byt. Film jest absolutnie fenomenalny mimo ze powstal w 1971 ma najlepsze zblizenia owadow jakie widzialem w zyciu. Sa chwile w tym filmie kiedy naprawde wstrzasa widzem dreszcz przerazenia. Sceny w kopcu termitow
hock: nie wiem czemu takich rzeczy nie moge zobaczyc na national geografic, przeciez to jest najbardziej niesamowita rzecz jaka kiedykolwiek widzialem... Do tego film ma naprawde swietny scenariusz, bardzo skutecznie sprawil ze od teraz bede sie bal owadow jak ksiezy katolickich...bo powaznie, z insektami NIE MAMY SZANS
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)