Vacarius napisał(a):Muszą muszą i to nawet nie wiesz jak bardzo muszą. Bo jeśli nie udowadniają swojej mądrości to potem do sejmu trafiają same bałwany i jełopy. I polska wygląda jak wygląda.
Aby to zmienić to każdy mądry musi zacząć na każdym kroku udowadniać ze jest mądry. Mądrość musiałby byc taką narodową dyscypliną sportową w której wszyscy sie prześcigają. A nie tak jak jest teraz ze ludzie madrzy siedzą cicho bo sie boją powiedzieć ze są mądrzejsi niz prezydent albo premier. Bo zaraz kilka osób ich wdepcze do ziemi i powie im ze są głupkami bo mądrzy nie powiedziałby ze jest madry tylko ze jest bardzo głupi. Powiedzą ci ze madry powiedziałby ze jest głupi i cicho siedział i nie pchał sie do władzy.
No i właśnie dlatego mądrzy bardzo muszą udowadniać swoją mądrość, jeśli nie jest dla nich obojętny los kraju.
A was nauczono aby siedzieć cicho nawet jeśli wiecie lepiej co należałoby robić i dlatego uważacie się za głupków i siedzicie cicho. Ulegliście propagandzie. Ale ja nie uległem tej propagandzie i dlatego uważam sie za człowieka mądrego jestem dużo mądrzejszy niż prezydent i premier i wszyscy posłowie i senatorowie i nie wstydzę się o tym mówić.
Za komuny to za takie słowa to do pierdla bym trafił. Ale teraz to tylko kilka komuchów może mnie na forum za to nazwać głupkiem i spróbować zgnoić. Ale ja i tak będę nadal siebie uważał za mądrzejszego od prezydenta i premiera. I mądrzejszego od prawie wszystkich ludzi jacy kiedykolwiek żyli lub żyją.
Dolejmy oliwy do ognia...
[SIZE="1"]PRZYSIĘGAM NA SWOJE ŻYCIE I SWOJĄ MIŁOŚĆ DO NIEGO, ŻE NIGDY NIE BĘDĘ ŻYŁA DLA INNEGO CZŁOWIEKA ANI PROSIŁA GO, BY ŻYŁ DLA MNIE[/SIZE]