To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ja ci Boga udowodnię!
Nawet biorąc niewiarę i wiarę pod uwagę, niewierzący wychodzi na tym korzystniej.
Wierzący wierzy w Boga i Bóg istnieje(& - nieskończoność): (&-p)/& - taką część życia zyskuje
Wierzący wierzy w Boga, a Boga nie ma: 0 - taką część życia w pełni wykorzystuje
Niewierzący i Bóg jest: p/& - taką część życia wykorzysta
Niewierzący i Boga nie ma: 1 - taką część życia w pełni wykorzysta

ZAŁOŻENIE: (&-p)/& + 0 < p/& + 1 {działanie na równaniu: &-p/&}
(&-p)/&-p/& < 1 {działanie na równaniu: *&}
&-p-p < & {działanie na równaniu: -&}
-2p < 0 {działanie na równaniu: *-(1/2)}
p > 0
Długość życia jest zawsze większa od 0, więc więcej zyskuje człowiek niewierzący.
-Co teraz zrobisz?
-Zamknę oczy i pomodlę się, abyś zniknął.

JID: godlark@jabster.pl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
A ja ci Boga udowodnię! - przez Bart - 12.10.2008, 21:20
A ja ci Boga udowodnię! - przez godlark - 26.10.2008, 12:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości