Ja mam najbardziej popularną krew czyli A+, dawca ze mnie kiepski, ale biorca niezły
. A wszystkie mendy co tu pisały o oddawaniu krwi z % niech się zastanowią, komu mogą tym zaszkodzić. Wam się nic nie stanie jak oddacie krew po piwie, ale biorca może mieć problem. Co do piwa po oddaniu to czysta ekonomia
. A wszystkie mendy co tu pisały o oddawaniu krwi z % niech się zastanowią, komu mogą tym zaszkodzić. Wam się nic nie stanie jak oddacie krew po piwie, ale biorca może mieć problem. Co do piwa po oddaniu to czysta ekonomia
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.