Amci, prawdę mówiąc zgadłam, który opis jest \'mój\', bo Ryby zawsze podawane są jako ostanie, a chyba nie zmieniałaś kolejności
Poza tym (i tu pyanie do naszej pani astrolog
) o Rybach zawsze się pisze, że
A co, jeśli ja NIE MAM talentu artystycznego, nie lubie bajek, powiesci (no, tylko niektore), jestem racjonalistka i NIE INTERESUJE się parapsychologią itd? NIE JESTEM zamknięta w sobie, NIE MAM trudności w podejmowaniu decyzji itd? Wg horoskopu z wp.pl jestem Rybą z cechami Skorpiona, cokolwiek to znaczy.
Wg mnie do mnie najbardziej pasuje horoskop Majów (diament):
To jest zaprzeczenie Ryb, prawda?
Więc jak to wytłumaczysz, Daysleeper?
Poza tym (i tu pyanie do naszej pani astrolog
) o Rybach zawsze się pisze, że Cytat:\"Uwielbiają bajki i niesamowite opowieści. Interesują się paranaukami, medycyną niekonwencjonalną i parapsychologią. Sny i wizje potwierdzają ich wyczucie i talent artystyczny. Mają twórczą wyobraźnię.\"
A co, jeśli ja NIE MAM talentu artystycznego, nie lubie bajek, powiesci (no, tylko niektore), jestem racjonalistka i NIE INTERESUJE się parapsychologią itd? NIE JESTEM zamknięta w sobie, NIE MAM trudności w podejmowaniu decyzji itd? Wg horoskopu z wp.pl jestem Rybą z cechami Skorpiona, cokolwiek to znaczy.
Cytat:Trzecia dekada znaku to Ryba z cechami Skorpiona jest najbardziej przebojową przedstawicielką tego znaku. Wrażliwa i uczuciowa, ale nie da sobie w kaszę dmuchać i kiedy wymaga tego sytuacja potrafi walczyć. Staje często w obronie słabszych jest wrażliwa na cierpienie i przejawy niesprawiedliwości.No, z tym się po części zgodzę.
Wg mnie do mnie najbardziej pasuje horoskop Majów (diament):
Cytat:- w tym znaku spotykamy wyjątkowo różnorodne charaktery, sprzeczne usposobienia, ale nigdy nic spotkamy bezbarwnej i szarej postaci. Niektóre Diamenty mogą poszczycić się niezwykłą pracowitością, nieugiętą wolą i żelazną konsekwencją, lecz większość przedstawicieli tego znaku jest niestabilna, humorzasta i uparta bez względu na to, czy ma rację, czy też się myli.(...)Kobieta Diament przyciąga uwagę mężczyzn swoją urodą, lecz natura pozbawiła ją seksapilu i kokieterii - to typowy kumpel. Ma dość \"siermiężne gusta\", nie interesuje się ciuchami, porcelaną i serwetkami, ucieka od kuchni, sprzątania i haftowania, woli raczej naprawić samochód.(...)Diament nie jest romantyczny i łatwo godzi się z porażką, nie przeżywa rozstania, po prostu idzie dalej swoją drogą. Ten znak lubi ryzyko i sport, w którym można wykazać się siłą i wytrzymałością jak: polowanie, alpinizm, wyścigi motocyklowe czy boks(czy Kung Fu:]:]:]) . Diament jest aktywny, wytrzymały fizycznie, chce zawsze być lepszy i silniejszy.Wybiera zawód, w którym niezbędna jest siła fizyczna i szybkość decyzji.
To jest zaprzeczenie Ryb, prawda?
Cytat:Niektóre Diamenty mogą poszczycić się niezwykłą pracowitością, nieugiętą wolą i żelazną konsekwencją, lecz większość przedstawicieli tego znaku jest niestabilna, humorzasta i uparta bez względu na to, czy ma rację, czy też się myli.- i to jest właśnie ta \"prawdziwość\" horoskopów, albo jesteś taki, albo taki, ale i tak w czymś musisz do tego opisu pasować
Więc jak to wytłumaczysz, Daysleeper?
So what if you can see the darkest side of me?
Chrześcijanin tańczy, tańczy, tańczy, tańczy
Chrześcijanin tańczy, tańczy, tańczy, tańczy