Z tym tańcem to fakt, wymyśliłem sobie, bo chciałem zobaczyć Twoją reakcję :wink:
Ja nie widzę konkretnej odpowiedzi. Co ma "furtka" do przdmałżeńskiego seksu? I dlaczego poraz kolejny mam tłumić zwierzęcą naturę człowieka? Następnie, a nie zastanawieś się nigdy nad tym iż jakość może iść w parze z ilością
Słyszałeś kiedyś o dopasowaniu się osób. Scenka:
Parka jest ze sobą 5 lat, nie uprawiali seksu, bo stwierdzili że poczekają do ślubu. Po ślubie okazuje się że on uwielbia jeść kał
, a ona tylko po bożemu lubi. I co rozwód kościelny w tym wypadku da się załatwić. Dalej dziewczyna jest rozwódką poznaje kolejnego, który poczeka do ślubu, jest z nim 3 lata. Po ślubie okazuje się że ten nic nie potrafi na tym polu
. I co znowu rozwód? Nie testujesz samochodu, nie przymierzasz butów itp perzd kupnem?
Wiem że porównanie i scenka jest drastyczne ale rozumiecie o co mi chodzi...
I tylko bez takich że seks jest mało w związkach ważny, bo może nie jest najważniejszy, ale odpowiada w znacznym stopniu za szczęście człowieka!
Ja nie widzę konkretnej odpowiedzi. Co ma "furtka" do przdmałżeńskiego seksu? I dlaczego poraz kolejny mam tłumić zwierzęcą naturę człowieka? Następnie, a nie zastanawieś się nigdy nad tym iż jakość może iść w parze z ilością
Słyszałeś kiedyś o dopasowaniu się osób. Scenka:
Parka jest ze sobą 5 lat, nie uprawiali seksu, bo stwierdzili że poczekają do ślubu. Po ślubie okazuje się że on uwielbia jeść kał
, a ona tylko po bożemu lubi. I co rozwód kościelny w tym wypadku da się załatwić. Dalej dziewczyna jest rozwódką poznaje kolejnego, który poczeka do ślubu, jest z nim 3 lata. Po ślubie okazuje się że ten nic nie potrafi na tym polu
. I co znowu rozwód? Nie testujesz samochodu, nie przymierzasz butów itp perzd kupnem? Wiem że porównanie i scenka jest drastyczne ale rozumiecie o co mi chodzi...
I tylko bez takich że seks jest mało w związkach ważny, bo może nie jest najważniejszy, ale odpowiada w znacznym stopniu za szczęście człowieka!
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.