adVice, tylko pamiętaj, że po szczepionce jest jakiś czas ban na oddawanie.
Jutro ide, cholera to już 3 raz a za każdym razem denerwuje się, że mnie odrzucą. Raz to ciśnienie ze stresu wzrasta a dwa to temp
za drugim razem zostałem trafiony laserem i wyszło 37*C
EDIT:
No i oddałem, poszedłem tez do PCK, żeby wyrobić sobie książeczkę ze zdjęciem.
Tak jak myslałem, tak sie denerwowałem przed badaniem, że ciśnienie 160/80 i 88ud./min i temp skoczyła
Tak reaguje na stres, ale ogólnie jestem zdrowy. W dziecinstwie przechodziłem sporo badań właśnie z powodu tego ciśnienia, np miałem urządzenie, które badało co 15min ciśnienie i zawsze tylko pierwsze mierzenie przy lekarzu wychodziło poza normę.
Na razie oddałem 1350ml, do taty jeszcze mi daleko: ponad 16 litrów!!
Jutro ide, cholera to już 3 raz a za każdym razem denerwuje się, że mnie odrzucą. Raz to ciśnienie ze stresu wzrasta a dwa to temp
za drugim razem zostałem trafiony laserem i wyszło 37*CEDIT:
No i oddałem, poszedłem tez do PCK, żeby wyrobić sobie książeczkę ze zdjęciem.
Tak jak myslałem, tak sie denerwowałem przed badaniem, że ciśnienie 160/80 i 88ud./min i temp skoczyła
Tak reaguje na stres, ale ogólnie jestem zdrowy. W dziecinstwie przechodziłem sporo badań właśnie z powodu tego ciśnienia, np miałem urządzenie, które badało co 15min ciśnienie i zawsze tylko pierwsze mierzenie przy lekarzu wychodziło poza normę.Na razie oddałem 1350ml, do taty jeszcze mi daleko: ponad 16 litrów!!