Tak przez chwilę byłem przeciwny, ale póżniej stwierdziłem że nie wiem co się obecnie dzieje w szkołach.
Siostrzeniec mojej dziewczyny ma 8 lat i ponoć (tak ona mi mówiła) tam już dzieci wytykają innym że "ja mam adidasa a ty nie" itp. A wszyscy wiemy jakie dzieci w takim wieku mogą być okutne
. Te mundurki to chyba nie jest głupi pomysł. Oczywiście odnośnie podstawówki, bo w gimnazjum, a tym bardziej liceum to chyba zbędne.
Siostrzeniec mojej dziewczyny ma 8 lat i ponoć (tak ona mi mówiła) tam już dzieci wytykają innym że "ja mam adidasa a ty nie" itp. A wszyscy wiemy jakie dzieci w takim wieku mogą być okutne
. Te mundurki to chyba nie jest głupi pomysł. Oczywiście odnośnie podstawówki, bo w gimnazjum, a tym bardziej liceum to chyba zbędne.
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.