Enver napisał(a):Rezygnacja z promowania jakichkolwiek pozytywnych idei
Osobiście poza tym, że jestem libertarianinem, jestem też jak najbardziej za promowaniem pewnych pozytywnych idei (np. wychwalanie wolności - wolnośc sama w sobie owszem jest ideą "negatywną", ale jej propagowanie jako ideału, to już konkretne, pozytywne zadanie; przedsiębiorczość & kreatywność; pochwała nauki; ateizm; z mniej ideologicznych a bardziej rozrywkowych: ćpanie, wolny sex). W chwili, w której libertarianizm stałby się faktem politycznym, promowanie tych spraw przetoczyłoby się na miejsce mojego piorytetu i zająłbym się np. charytatywnym rozdawaniem młodzieży trawy za free albo obklejaniem ulicy (pod warunkiem, że właściciel wyraził zgodę) w wychwalające wolnośc plakaty propagandowe

Zupełnie nie pasują moje propozycje do kultury Polskiej, stąd wynika, że nie jestem Polakiem, tylko chyba wymyśliłem sobie własną wspólnotę, "naród"
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.