Grzeczny Eddie: Tak, wybacz. Powinienem był sam cię odebrać. Cały tydzień miałem zapierdol, byłem udupiony przez cały czas.
Pan Blond: Wiesz, śmieszna sprawa, bo właśnie o tym rozmawialiśmy z twoim tatą.
Grzeczny Eddie: Że powinienem był cię odebrać?
Pan Blond: Nie, że jesteś udupiony. Rozumiesz, przyszedłem tu, a Joe mówi "Vic, Bogu dzięki, że wróciłeś. Mój syn Eddie to zjeb. Rozumiesz, kocham go, ale on wszystko wyrzuca w błoto. Rujnuje mnie." Tak właśnie powiedziałeś, prawda, Joe? Nie zmyślam.
Joe Cabot: Przykro mi, że dowiadujesz się o tym w ten sposób, Eddie. Vic przyszedł i spytał, jak interesy, a nie możesz okłamać faceta, który za ciebie siedział.
Grzeczny Eddie: Święta racja. (Eddie i Pan Blond zaczynają się mocować)
Pan Blond: Wiesz, śmieszna sprawa, bo właśnie o tym rozmawialiśmy z twoim tatą.
Grzeczny Eddie: Że powinienem był cię odebrać?
Pan Blond: Nie, że jesteś udupiony. Rozumiesz, przyszedłem tu, a Joe mówi "Vic, Bogu dzięki, że wróciłeś. Mój syn Eddie to zjeb. Rozumiesz, kocham go, ale on wszystko wyrzuca w błoto. Rujnuje mnie." Tak właśnie powiedziałeś, prawda, Joe? Nie zmyślam.
Joe Cabot: Przykro mi, że dowiadujesz się o tym w ten sposób, Eddie. Vic przyszedł i spytał, jak interesy, a nie możesz okłamać faceta, który za ciebie siedział.
Grzeczny Eddie: Święta racja. (Eddie i Pan Blond zaczynają się mocować)
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.