Dopóki gej/koprofil/dendrofil/wstaw potrzebne nie zadaje cierpienia innym ludziom, jest okay. Niech sobie żyje tak, jak mu się podoba. Nie mam żadnego prawa zaglądać do jego sypialni, wybierać mu partnerów lub celów seksualnego pożądania.
Jeśli ktoś szykanuje geja za to, że jest gejem- wstawię się za nim, po mimo osobistej niechęci do czynności, które praktykuje. Prawo powinno chronić WSZYSTKICH obywateli.
Istnieje też druga strona medalu- jeżeli ktoś manifestuje swoje poglądy i gusta w sposób niesmaczny i obrzydliwy- mam prawo mu to wytknąć, samemu będąc gotowym na krytykę w wypadku podobnego zachowania z mojej strony. Jeżeli ktoś organizuje manifestację przeciwko "homofobii" to mam prawo zorganizować swój własny marsz, w którym będę manifestował swój sprzeciw odnośnie zachowań nieestetycznych publicznie. Kapewu?
Jeśli ktoś szykanuje geja za to, że jest gejem- wstawię się za nim, po mimo osobistej niechęci do czynności, które praktykuje. Prawo powinno chronić WSZYSTKICH obywateli.
Istnieje też druga strona medalu- jeżeli ktoś manifestuje swoje poglądy i gusta w sposób niesmaczny i obrzydliwy- mam prawo mu to wytknąć, samemu będąc gotowym na krytykę w wypadku podobnego zachowania z mojej strony. Jeżeli ktoś organizuje manifestację przeciwko "homofobii" to mam prawo zorganizować swój własny marsz, w którym będę manifestował swój sprzeciw odnośnie zachowań nieestetycznych publicznie. Kapewu?
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright