Może i jestem socjalistą ale i też realistą. Wiem o tym że przy produkcji mięsa wiele żywności się marnuje. Ale podobnie jest na żniwach gdy przecierz w trakcie zbiorów nie da się zebrać i zmagazynować 100% plonów.
Kłamstwo to świadome mówienie nieprawdy. Ja mam po prostu inne poglądy na pewne sprawy lub inną wiedzę niż ty. Lanie wody w żywe oczy jest po prostu sprzeczne z moim sumieniem. Skończ w końcu tę kwestię bo się kompromitujesz.
Znawcy tematu wiedzą żemam rację. Spytaj się chociażby avidala który jest chyba jednym z największych speców od ewolucji na tym forum. Aby nie przyjąć tego faktu to najwygodniej ci było nie uwierzyć że studiuję geologii i że nie znam się się na historii życia. Brawo.
Tu mnie przekonałeś ale niezupełnie. Koala spożywa eukaliptus który rzeczywiście jest rośliną niskoenergetyczną. I to właśnie odpowiada za jego bierny styl życia.
...na ewentualną ripostę odpowiem jutro.
X-X-X-X-X-X2 napisał(a):Nie. Ktoś, kto kłamie nieświadomie nie jest kłamcą?
Kłamstwo to świadome mówienie nieprawdy. Ja mam po prostu inne poglądy na pewne sprawy lub inną wiedzę niż ty. Lanie wody w żywe oczy jest po prostu sprzeczne z moim sumieniem. Skończ w końcu tę kwestię bo się kompromitujesz.
Skywalker napisał(a):To taka dieta dostarczyła nam dostateczną ilość energi a podtrzymać nasze procesy myślowe.
Znawcy tematu wiedzą żemam rację. Spytaj się chociażby avidala który jest chyba jednym z największych speców od ewolucji na tym forum. Aby nie przyjąć tego faktu to najwygodniej ci było nie uwierzyć że studiuję geologii i że nie znam się się na historii życia. Brawo.
Skywalker napisał(a):Bardzo dobrze że podałeś ten przykład. Zobacz jak poruszają się pandy i koale. Wolno i ociężale. Wszystko jest powodem bardzo niskoenergetycznej, roślinnej diety
Tu mnie przekonałeś ale niezupełnie. Koala spożywa eukaliptus który rzeczywiście jest rośliną niskoenergetyczną. I to właśnie odpowiada za jego bierny styl życia.
...na ewentualną ripostę odpowiem jutro.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH