NoBody napisał(a):o nic ... zamieściłem cytat, nawiązując do poprzednich dwóch, poparłem grafiką, napisałem żeby nie klikać, bo gdy miałem to w awatarze dostałem ostrzeżenie ... jeżeli grafika komuś przeszkadza, może ją potraktować jako symbol ( interpretując to co wyżej jako państwo, a to co niżej jako społeczeństwo ), albo reklamę filmów dla koprofili/koprofagów ( w anarchokapitalizmie chyba nie byłaby zabroniona ? ), albo zignorować.
No ok, ale chyba zdajesz sobie sprawę, że są to treści, które mogą kogoś obrzydzać. Ja za bardzo takich odruchów nie mam, ale wyobraź sobie, że ktoś wrażliwy je śniadanie i spojrzy w taki avatar. Oczywiście takie linki są dopuszczalne, ale warto je opatrzyć odpowiednią parafką
Jak dla mnie wszystko jest już ok.NoBody napisał(a):a 'Banned' bo próbowałem zerwać z forum :p ale jest to chyba niemożliwe ( jeżeli nie bierzemy pod uwagę sytuacji materialnej i śmierci ), nawet Kilgore wrócił :p
:lol2:Z tym zerwaniem z forum to chyba oczywiste
Ale weź no zmień to "Banned", albowiem każdy zbanowany user dostaje taką rangę z automatu, jeśli Ty sobie sam taką ustawiasz wprowadzasz w błąd innych userów - nikt Cię nie banował, jeśli już, to możesz sam dobrowolnie odejść. Ale jak widać:1. To nie ma sensu
2. Długo tak nie pociągniesz

pzdr.