GENERALNIE TU SĄ SPOILERY WIEC NIE RADZE 
znam inny gatunek ktory zachowuje sie podobnie
wydaje mi sie ze wlasnie pochwaliles ogolny koncept psychiki obcych.
A widziales w jakim byli stanie gdy ludzie ich znalezli? Umierajacy z niedozywienia. Ludzie ich uratowali, mysle ze obcy byli w pewnym sensie wdzieczni. Poza tym doskonale zdawali sobie sprawe z beznadziejnosci swojej sytuacji.
I nie bylo co "wymieniac", ludzie od razu skonfiskowali im cala bron, to co zostalo w gettcie bylo nielegalne.
bo ja wiem... jak dla mnie wygladali dosc obco... pewnie mozna sie tego przyczepic ale wiesz, Predator tez wygladal "ludzko" a byl zajebisty. Zreszta obcy w ogole wygladali podobnie do Predatora.
A film byl totalnie zajebisty, rzeklem :]

Cytat:raz dają się poznać jako wysoko racjonalne, myślące istoty, raz jako zupełnie odmóżdżone bydło. Raz jako drapieżnych zabójców bez instynktu samozachowawczego, raz jako potulnych pacyfistów, którzy nie umieją wziąć sprawy we własne ręce.
znam inny gatunek ktory zachowuje sie podobnie
wydaje mi sie ze wlasnie pochwaliles ogolny koncept psychiki obcych.Cytat:Po trzecie, zupełnie nie wiem jak z taką technologią nie spróbowali zdobyć kawałka ziemi albo nie wymienić jej na grunt do osiedlenia się.
A widziales w jakim byli stanie gdy ludzie ich znalezli? Umierajacy z niedozywienia. Ludzie ich uratowali, mysle ze obcy byli w pewnym sensie wdzieczni. Poza tym doskonale zdawali sobie sprawe z beznadziejnosci swojej sytuacji.
I nie bylo co "wymieniac", ludzie od razu skonfiskowali im cala bron, to co zostalo w gettcie bylo nielegalne.
Cytat:Na przykład według mnie ci obcy są za bardzo humanoidalni i podobni do wszystkich innych ziemskich organizmów.
bo ja wiem... jak dla mnie wygladali dosc obco... pewnie mozna sie tego przyczepic ale wiesz, Predator tez wygladal "ludzko" a byl zajebisty. Zreszta obcy w ogole wygladali podobnie do Predatora.
A film byl totalnie zajebisty, rzeklem :]
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)