http://www.youtube.com/watch?v=9PpimliDC_Q
Tresowana świnia....Tego pies nie potrafi...
Zjadłbym człowieka, psa i wszystko co jest mięsem...Mam przepis na szczura i chętnie kiedyś oporządzę, chociaż jestem za miękki i nie dam rady go zabić jak go wyhoduję
A brudnego z piwnicy nie wezmę bo może jakieś gówno mieć 
Zabijanie dla pożywienia...Normalne, nic się nie zmieniło przez miliony lat
Jadłem kiedyś smażone osy (albo pszczoły już nie pamiętam) i mrówki...mrówki tak jak małpy palec do mrowiska i srrrruuuu
Tresowana świnia....Tego pies nie potrafi...

Zjadłbym człowieka, psa i wszystko co jest mięsem...Mam przepis na szczura i chętnie kiedyś oporządzę, chociaż jestem za miękki i nie dam rady go zabić jak go wyhoduję
A brudnego z piwnicy nie wezmę bo może jakieś gówno mieć 
Zabijanie dla pożywienia...Normalne, nic się nie zmieniło przez miliony lat
Jadłem kiedyś smażone osy (albo pszczoły już nie pamiętam) i mrówki...mrówki tak jak małpy palec do mrowiska i srrrruuuu
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.