Xeno napisał(a):Za pozwoleniem Wikipedia:
Kilgoryzm- (ang. Kill- zabijać, gore-posoka) nurt rozpowszechniony przez tajemniczą osobę o pseudonimie Kilgore Trout. Postulujący model społeczeństwa opartego na ''haju'' i kulcie roślin okrytonasiennych. Na początku XXI wieku myśl kilgorystów zaatakowała internetowe przeglądarki, między innymi forum ateista.pl Celem ataku kilgorystów stali się ludzie który myślą nie używając red bulla.
pzdr
Kilgore Trout napisał(a):Xenomorfia - rodzaj stosunkowo niegroznego zaburzenia obsesyjno-kompulsywnego polegajacego na tym ze chory nieustannie bełkocze bez ładu i składu cos o roslinach i substancjach psychoaktywnych. Chociaz samo w sobie niegrozne czesto wystepuje w szeregu z innymi zaburzeniami psychicznymi.wspólne dojebywanie sobie mnie rozbawiło....
Uwaga. Stwierdzono ze korzystanie z internetu przez osoby cierpiace na Xenomorfie moze skutkowac pogorszeniem stanu zdrowia a nawet wytworzeniem tzw. "Zespołu Xenomorficznego" - powaznego schorzenia o charakterze urojeniowo-paranoidalnym. Osoba chora na Zespol Xenomorficzny utrzymuje ze swiat kontrolowany jest przez tajne stowarzyszenie roslin ktore kontroluja ludzkie umysly.
Z uwagi na to niebezpieczenstwo osobom chorym na Xenomorfie zaleca sie ograniczenie korzystania z internetu.
kurde... :|
pzdr
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.