Klfov napisał(a):Z genetycznego punktu widzenia, jedzenie świni jest większą zbrodnią niż jedzenie psa, ponieważ świnia jest z nami znacznie bliżej spokrewniona.
No, ale wiem, pieski są takie słodkie ^_____^ więc takie stwierdzenia są oburzające! Kurwa.
Mam się zakochać w świni bo jest ze mną bliżej spokrewniona? LOL A ożenię się z szympansicą. :lol2:
Pieski są słodkie? A przyszło do głowy ze pies bardzo dawno temu stał się towarzyszem człowieka, i to bardzo pomagającym mu towarzyszem. Już widzę jak w pierwotnych plemionach świnie bronią przed drapieżnikami, czy pomagają w polowaniu bo są z nami znacznie bliżej spokrewnione :roll: Myślenie nie boli.
X-X-X-X-X-X2 napisał(a):Mnie by się podobał w tym sensie, w którym tobie, gdyby dotyczył również ludzi, ale do tego nie dojdzie, bo tchórze zawsze stawiają się ponad prawem, które sami stanowią.
Rzeczywiście jesteś nihilistą :| Wydaje mi się ze przede wszystkim powinieneś mieć pretensje do matki za to że wydała Cie na świat który zupełnie nie jest taki jak byś sobie życzył. Ja to piszę na poważnie, bez cienia sarkazmu. Jest w Twoich pretensjach coś takiego, czego absurd dostrzec można w żalach kogoś, kto miałby pretensje o to ze kolor zółty jest taki jaki jest, a nie inny, albo ze Ziemia jest kulą a nie sześcianem.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.