Ja osobiście wierzę... nie... WIEM... że istnieje Gwzibąg ! (czy ktoś go jeszcze pamięta...?)
Widać Go przez wspaniałość wszechświata, wszystkie siły, oddziaływania, właściwości, przystosowania, zjawiska, odległości są perfekcyjne (hmm? whatever)
o Gwzibągu opowiadał Idiota a ja mam bardzo liczne dowody na to że Idiota istnieje więcej dowodów niż na jakiegoś Jezusa.
Kolejnym dowodem jest to, że Gwzibąg odpowiada na modlitwy i można to zobaczyć i tego doświadczyć. Tylko trzeba chcieć.
Widać Go przez wspaniałość wszechświata, wszystkie siły, oddziaływania, właściwości, przystosowania, zjawiska, odległości są perfekcyjne (hmm? whatever)
o Gwzibągu opowiadał Idiota a ja mam bardzo liczne dowody na to że Idiota istnieje więcej dowodów niż na jakiegoś Jezusa.
Cytat:to, że Jezus chodził po ziemi jest niezaprzeczalnym dowodem.To, że Idiota chodzi po ziemi jest niezprzeczalnym dowodem (wtf?)
Cytat:Trzecim dowodem jest zgodność Biblii mimo tego, że została spisana na przestrzeni wieków. Nie ma tam nic sprzecznego.Idiota ma tu już tysiące wypowiedzi i właściwie nie ma w nich sprzeczności a skoro to on mówi o Gwzibągu a w jego wypowiedziach nie ma tam sprzeczności to widzicie - Aj rest maj kejs...
Kolejnym dowodem jest to, że Gwzibąg odpowiada na modlitwy i można to zobaczyć i tego doświadczyć. Tylko trzeba chcieć.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)