Co do praw człowieka. Należę do takich ludzi którzy uważają że mogą być one zbywalne w przypadku ludzi którzy brutalnie je shańbili. Pozbawienie kogoś praw człowieka jest dla mnie też jednoznaczne z wydaniem wyroku śmierci.
Jeżeli tak będzie to będe wniebowzięty. Ale musimy być w 100% pewni co do ich dobrych intencji. A taki proces nabierania ufności musi być bardzo ostrożny.
Żadnego kosmity bym nie zabił o ile nie naruszyłby on mojego poczucia bezpieczeństwa.
To wtedy nadam im prawa człowieka
Demon napisał(a):Ależ oni mogą se myśleć zupełnie inaczej od nas. A mimo to moglibyśmy się dogadać - i mimo różnic - traktować się nawzajem lepiej, niż nie jeden człowiek człowieka
Jeżeli tak będzie to będe wniebowzięty. Ale musimy być w 100% pewni co do ich dobrych intencji. A taki proces nabierania ufności musi być bardzo ostrożny.
Cytat:I co - pojmasz go i zabijesz?
Żadnego kosmity bym nie zabił o ile nie naruszyłby on mojego poczucia bezpieczeństwa.
Cytat:A takiemu kosmicie może przyświecać np. taki cel, aby każdemu człowiekowi na ziemi sprawić ogromną rozkosz seksualną.
To wtedy nadam im prawa człowieka
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH