Hyh nie rozumiem tego kolegi, który mówi o żydach. Najłatwiej dopasowywać fakty, do przepowiedni np z biblii, w ogóle to o rozproszeniu żydów. To mało istotne. Biblia może być drugą mitologią grecką, została spisana przez dwunożnych homo sapiensów, takich jak każdy na tym forum, więc ja np nie widzę powodu dla którego słowa w niej zawarte miały by nie być kompletną fikcją. To bez sensu opierać cokolwiek, np hipotezy na biblii - ponieważ może ona być tylko zwykłą książką. A co do postu na górze, biblia raczej do logicznych książek nie należy, czytałem i wiem. Najlepsze jest to że wiara katolicka, opierająca się rzekomo na biblii, raczej swoje nauki ma sprzeczne z nią.
Co do kolegi wyżej, nie można udowadniać że czegoś nie ma. Jeśli nie ma dowodów na to że coś istnieję, to przyjmuje się że to coś nie istnieję. Logika.
Co do kolegi wyżej, nie można udowadniać że czegoś nie ma. Jeśli nie ma dowodów na to że coś istnieję, to przyjmuje się że to coś nie istnieję. Logika.
Jest znanych wiele sposobów na zabicie czasu, jednak nikt nie znalazł sposobu aby go wskrzesić.