Kilgore:
No racja, to było zdeka przegięcie. Ale np.
No ale te pigułki były na bazie amfetaminy, chociaż nie wiem czy po tym można mieć halucynacje, bo sam białego nigdy nie brałem. No w każdym razie wydaje mi się, że jakby brać te piguły tak często jak ona to może rzeczywiście możnaby mieć jakieś wizje. Ale sam nie wiem. Wiem za to, że nawet po trawce jak ktoś jest podatny to może mieć naprawdę dziwne jazdy.
Mi się z takich podoba jeszcze "Trainspotting"
Cytat:kolo ktory sobie w zgnila łape igle wbija
No racja, to było zdeka przegięcie. Ale np.
Cytat:Laska ktora sie oddaje bandzie degeneratow za prochywydaje mi się czymś bardzo możliwym, tym bardziej, że znam taką która się potrafi oddać kilku osobom po kolei za 40 zł :?
Cytat:babcia ktora ma haluny po pigulkach na odchudzanie jakby conajmniej lsd zapodala...
No ale te pigułki były na bazie amfetaminy, chociaż nie wiem czy po tym można mieć halucynacje, bo sam białego nigdy nie brałem. No w każdym razie wydaje mi się, że jakby brać te piguły tak często jak ona to może rzeczywiście możnaby mieć jakieś wizje. Ale sam nie wiem. Wiem za to, że nawet po trawce jak ktoś jest podatny to może mieć naprawdę dziwne jazdy.
Cytat:Fajnym filmem o drugach jest "Human Traffic" a o heroinie to moze dokument "Wolnosc jest darem Boga" (niech was ten religijny tytul nie zrazi bo film jest imho swietny, taka podroz w pieklo)
Mi się z takich podoba jeszcze "Trainspotting"
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać