http://www.dziennik.pl/swiat/article5128...pieza.html
Kobieta zaatakowała papierza i od razu przez katolików uważana jest za osobę chorą psychicznie, choć w artykule nie ma żadnych badań, chociażby słów jakiegoś doktora.
Pod artykułem równie ciekawe komentarze na temat ateistów, na przykład:
Ludzie myślą o nas przez pryzmat ateistów antyklerykałów.Dla nich jeśli nie wierzymy w boga automatycznie atakujemy kościół na każdej płaszczyźnie.G
Co sądzicie na temat tego artykułu?Ja poraz pierwszy zainteresowałem się bliżej stroną dziennik.pl, ale po tym co tym zobaczyłem chyba nie będe tam często zaglądał, poziom niczym na onecie.
Kobieta zaatakowała papierza i od razu przez katolików uważana jest za osobę chorą psychicznie, choć w artykule nie ma żadnych badań, chociażby słów jakiegoś doktora.
Pod artykułem równie ciekawe komentarze na temat ateistów, na przykład:
Cytat:krytyka np. 1maja jest bardziej powściągliwa od chorej nienawiści ateistów do naszych świąt, tradycyjnych odwiecznych polskich kochanych świąt, święta miłości do bożej dzieciny bardzo bolą tych co stracili wiarę
Ludzie myślą o nas przez pryzmat ateistów antyklerykałów.Dla nich jeśli nie wierzymy w boga automatycznie atakujemy kościół na każdej płaszczyźnie.G
Cytat:Ateizm to moralne dno. Jak nisko trzeba upaść w swojej ateistycznej wierze
ażeby niczym małpa ubrana w czerwony kubrak, skacząc po głowach zgromadzonych w miejscu publicznym zaatakować człowieka, kimkolwiek on by nie był…
Co sądzicie na temat tego artykułu?Ja poraz pierwszy zainteresowałem się bliżej stroną dziennik.pl, ale po tym co tym zobaczyłem chyba nie będe tam często zaglądał, poziom niczym na onecie.