Krzysztof1 napisał(a):Za dużo domysłów snujesz. My z góry zakładamy że takiej osoby nie ma.
Snuje domysły bo nie wiem tak naprawdę co tu jest grane. W końcu jak tak głebiej się zastanowisz to jednak człowiek wygląda jakby był zaprojektowany przez jaką inteligenta moc dlatego się pytam czy wy ateiści jesteście świadomymi ignorantami?
von.grzanka napisał(a):OMG. Normalnie aż se zmówiłem dziesiątkę różańca jak mnie zacząłeś tak straszyć. :oJeśli Bóg istnieje to musi znać przyszłość więc różaniec nic ci nie da bo to co zrobisz jest z góry wiedziane i ustalone. To tak jakbyś miał możliwość wyboru jednak w ostateczności nie jest to twój wybór tylko Boga? Dobrze rozumuje czy może jest na odwrót?
Koorn napisał(a):Jakiej odpowiedzi oczekujesz od nas? w takim wypadku mamy przesrane i tyle.No w takim przypadku to żadnej. Myślisz że masz już ustalone jakieś odpowiedzi na moje pytania?
Kilgore Trout napisał(a):Spytaj się ludzi którzy świadomie decydują się na rozmnażanie.
Co to jest świadoma decyzja? Potrafisz wyjaśnić wybór swojej decyzji?
Może człowiek rozmnaża się nieświadomie bo ma zakodowaną taką cechę aby to robić.