proch i pył napisał(a):Ale jeżeli o to już chodzi to co ma powiedzieć taka Latimeria?
Źle tu rozumujesz. Latimeria nie jest gatunkiem ryby a jedynie przedstawicielem pewnej gromady a konkretnie trzonopłetwych. Myśleliśmy do niedawna że ta grupa już dawno wygasła gdyż nie znaleziono żadnych skamieniałości młodszych od Paleozoiku.
To tak jakby znaleźć okaz rekina przy założeniu że wcześniej rekiny znaliśmy tylko z zapisu kopalnego. A jak wiemy rekiny przybierają wszelakie rozmiary i formy.
Cytat:Wydaje ci się, że jesteś dobry a w oczach innych możesz być uznany za złego.
Każdy człowiek tak ma. Ja kieruję się zasadą "Kto budzi szacunek i jest uczciwy tego i ja szanuję"
Cytat:A co gorsza możesz być uznany za złego w oczach Boga. Ale to on będzie cię sądzić nie ja ani nikt inny.
Powiedziałbym mu iż niesprawiedliwe jest że muszę odpowiadać za nielojalność Adama i Ewy
Dlaczego spadł na mnie ich grzech pierworodny skoro ja ich nawet na oczy nie widziałem??
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH