lumberjack napisał(a):Wiem, że "bez komentowania", ale jezu! Henisynu, co ty czytasz?Dawno takich bzdur nie widziałem.Tylko lewak mógł nazwać zwykły odruch serca zaprzeczającą moralności przemocą mającą być pokazem dominacji nad słabszym. Nojajebie, im bardziej na lewo tym większa kupa w głowie. :/ Maksim Gorki napisał coś, co jak najbardziej odnosi się do Michalskiego:
Socjalizm nie wymaga nic ponad to, by jego adepci znienawidzili to, co kocha normalny człowiek i pokochali to, czego normalny człowiek nienawidzi.
Na Peruna czytam też @Lumber Twój blog i @Pilastra, baa dostałem przed chwilą dwa ostatnie numery " Frondy " , a nawet Wilka Mariusza nie bacząc na jego związek z "Rzepą " !
Nic tak mnie nie śmieszy jak obrzucanie leffaków na C.M. za konserwatyzm, praffdziwków za jego lewackość, katopolowców za zbyt głośny rozwód i zdrady itp. !!!
Podpisałem się pod Jego oglądem/poglądem ?
Często umiar lepszy , niźli niepasteryzowany " Konstancin " !!!
und przy całej Sympatyji PZDR !!!
:]
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!

Dawno takich bzdur nie widziałem.Tylko lewak mógł nazwać zwykły odruch serca zaprzeczającą moralności przemocą mającą być pokazem dominacji nad słabszym. Nojajebie, im bardziej na lewo tym większa kupa w głowie. :/ Maksim Gorki napisał coś, co jak najbardziej odnosi się do Michalskiego: