Jeżeli o mnie chodzi, to stanowczo i zdecydowanie nie szanuję Polskiej kultury. =P Jest do kitu generalnie.
Cóż, toteż jeżeli kiedyś (choćby za 10 czy nawet 20 lat) będę z wizytą w Azji, to muszę pamiętać, żeby skosztować jakiegoś psa. Potem się podzielę na forum wrażeniami, jeżeli jeszcze będzie istniało
Demonstracyjne wyrażenie braku szacunku dla głupiej Polskiej kulturki to fajna rzecz
Hastur napisał(a):szamanie poczciwych piesków jest niezaprzeczalnie brakiem poszanowania dla naszej rodzimej kultury, i to raczej ciężkiego kalibru brakiem poszanowania.
Cóż, toteż jeżeli kiedyś (choćby za 10 czy nawet 20 lat) będę z wizytą w Azji, to muszę pamiętać, żeby skosztować jakiegoś psa. Potem się podzielę na forum wrażeniami, jeżeli jeszcze będzie istniało
Demonstracyjne wyrażenie braku szacunku dla głupiej Polskiej kulturki to fajna rzecz
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.